Курка з рисом по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Мал - найпопулярніша крупа в світі. Без неї важко уявити багато національні кухні, в тому числі італійську. І вам обов'язково буде цікаво дізнатися рецепт з цієї категорії. Просто і смачно!
Ситне блюдо стане хорошим вибором для сімейного обіду або вечері. Воно дуже делікатне за смаком з кислими нотками. Прочитайте про те, як приготувати курку з рисом по-італійськи. Обов'язково додайте пряну приправу і в'ялені томати, які стануть родзинкою. І не забудьте заздалегідь відварити рис.
- Куряча грудка - 500 грам
- Sparzha - 360 грам
- Пармезан - 30 грам
- Мал - 200 грам
- В'ялені помідори - 50 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Приправа для рису - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Грудку натріть сіллю і перцем, а потім наріжте на невеликі шматочки. Обсмажте їх в розігрітій олії протягом 4-х хвилин.
2. Потім наріжте спаржу. Додайте її разом з помідорами в сковороду. Обсмажте інгредієнти разом протягом 5 хвилин, помішуючи.
3. В цей же час відваріть рис до готовності у воді (частка - 2 до 1). Потім змішайте його з приправою.
4. Всі інгредієнти змішайте. Зверху натріть сир. Смачного!