Рецепт Курка по-єгипетськи фото

Курка по-єгипетськи
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Африканська кухня , Східна кухня , Єгипетська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже цікаве і просте в приготуванні блюдо. М'ясо обсмажується з овочами і запікають у духовці з рисом. Підійде на обід, вечерю або навіть святковий стіл. Легко, швидко і дуже смачно!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування курки по-єгипетськи. М'ясо обсмажуємо з овочами на сковороді, додаємо рис, заливаємо зверху водою і запікаємо в духовці до готовності. Подаємо страву на стіл, присипавши подрібненою зеленню. Хай щастить!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Мал - 400 грам
  • Морква - 250 грам
  • Цибуля - 150 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - 2-3 Щепоток
  • Перець - 2-3 Щепоток
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
курка по-єгипетськи - фото крок 1
Для початку необхідно дрібно нашаткувати цибулю, а морквину натерти на крупній тертці. Обсмажуємо цибулю і моркву на рослинному маслі, до м'якості.
курка по-єгипетськи - фото крок 2
Потім додаємо шматочки порізаного курячого філе і обсмажуємо все разом 20 хвилин. Подрібнюємо часник, кладемо його на сковороду, перемішуємо і знімаємо з вогню.
курка по-єгипетськи - фото крок 3
Викладаємо м'ясо з овочами в форму для запікання.
курка по-єгипетськи - фото крок 4
Другим шаром викласти рис і залити все водою так, щоб вода все покривала. Запікаємо в духовці 40 хвилин, при температурі 180 градусів.
курка по-єгипетськи - фото крок 5
При подачі на стіл, присипаємо подрібненою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти