Котлети по-єгипетськи
(покроковий рецепт з фото)
Якщо набридли звичайні котлети, тоді приготуємо їх по-єгипетськи. Незвичайна форма і склад цих котлеток відмінно урізноманітнює Ваш стіл. Приступимо!
Котлетки виходять щільними і ніжними одночасно. Ароматні за рахунок цибулі та зелені, яку можна підібрати під свій смак. В оригіналі в них присутня м'ята, але якщо не любите, , не кладіть. Подавати їх можна з будь-яким гарніром, але в Єгипті їх їдять з томатним соусом. Смачного!
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Борошно рисове - 5 Ст. Ложок
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Кріп - 5 Ст. Ложок (подрібнений)
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- М'ята - 1 Ст. Ложка (подрібнена)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Додайте у фарш дрібно нарізану цибулю.
Всипте борошно.
Додайте кріп, сіль.
Перемішайте до однорідного стану. Накрийте харчової плівкою і поставте в холодильник на 15 хвилин.
Розділіть фарш на однакові кульки.
Сформуйте котлетки.
Обсмажте на гарячій сковороді з маслом з двох сторін до готовності.
Відразу подавайте.
Смачного!