Рецепт Котлети по-єгипетськи фото

Котлети по-єгипетськи
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня , Єгипетська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети , Солоне
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Якщо набридли звичайні котлети, тоді приготуємо їх по-єгипетськи. Незвичайна форма і склад цих котлеток відмінно урізноманітнює Ваш стіл. Приступимо!

Опис приготування:

Котлетки виходять щільними і ніжними одночасно. Ароматні за рахунок цибулі та зелені, яку можна підібрати під свій смак. В оригіналі в них присутня м'ята, але якщо не любите, , не кладіть. Подавати їх можна з будь-яким гарніром, але в Єгипті їх їдять з томатним соусом. Смачного!

  • Фарш м'ясний - 500 грам
  • Борошно рисове - 5 Ст. Ложок
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Кріп - 5 Ст. Ложок (подрібнений)
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • М'ята - 1 Ст. Ложка (подрібнена)
котлети по-єгипетськи - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
котлети по-єгипетськи - фото крок 2
Додайте у фарш дрібно нарізану цибулю.
котлети по-єгипетськи - фото крок 3
Всипте борошно.
котлети по-єгипетськи - фото крок 4
Додайте кріп, сіль.
котлети по-єгипетськи - фото крок 5
Перемішайте до однорідного стану. Накрийте харчової плівкою і поставте в холодильник на 15 хвилин.
котлети по-єгипетськи - фото крок 6
Розділіть фарш на однакові кульки.
котлети по-єгипетськи - фото крок 7
Сформуйте котлетки.
котлети по-єгипетськи - фото крок 8
Обсмажте на гарячій сковороді з маслом з двох сторін до готовності.
котлети по-єгипетськи - фото крок 9
Відразу подавайте.
котлети по-єгипетськи - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти