Рецепт Курка по-Адигейський фото

Курка по-Адигейський
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Соковита і ароматна курочка, яка нікого не залишить байдужим. Як тільки ви приступите до приготування, на кухні пошириться приголомшливий аромат, який збере всіх ваших рідних і близьких.

Опис приготування:

Сьогодні я пропоную на ваш розгляд відмінний рецепт приготування курки по-Адигейський з по-справжньому незвичайним смаком. Навіть і не знаю, як його описати, чимось така курка нагадує шашличок, напевно, тому що ми будемо маринувати її з додаванням оцту. Але в цілому виходить просто приголомшливо, адже тут все інгредієнти так здорово поєднуються один з одним, що краще і не придумати. Тому якщо ви хочете приготувати на вечерю щось по-справжньому смачненьке, то зробіть таку курочку, а я з задоволенням поділюся з вами цим простим рецептом курки по-Адигейський. Сподіваюся, що він вам сподобається так само, як і мені і всім моїм домашнім.

  • Курка - 1 штука (середніх розмірів)
  • Паста томатна - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 4 зубчики
  • Масло рослинне - За смаком
  • Червоний перець мелений - За смаком
  • Кінза мелена - За смаком
  • Оцет - За смаком
  • Сіль - За смаком
курка по-Адигейський - фото крок 1
Для початку розрізаємо нашу курку на порційні шматки і гарненько промиваємо під холодною водою, потім обтирає. Тепер починаємо її натирати спеціями: спочатку сіллю, потім кінзою, червоним перцем і, нарешті, подрібненим часником. Викладаємо курочку в глибоку миску або каструльку, скроплюємо оцтом і відправляємо в холодильник на 2 годину.
курка по-Адигейський - фото крок 2
Тепер розчиняємо столову ложку томатної пасти в склянці води, ретельно перемішуємо.
курка по-Адигейський - фото крок 3
Форму для запікання змащуємо маслом, кожен шматочок курочки опускаємо в розчин з томатної пасти і води, а потім кладемо в форму. Половиною від залишився соусу поливаємо м'ясо в формі і відправляємо її в розігріту до 200 градусів духовку на 1 час. Під час приготування курку ще кілька разів необхідно скропити томатним соусом з водою. От і все! коли курочка буде готова, подавайте її з будь-яким гарніром на ваш розсуд. Смачного!

Схожі рецепти