Рецепт Адигейський пиріг з сиром фото

Адигейський пиріг з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Адигейський сир
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 12
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Адигейський пиріг з сиром легко стане вашим ситним сніданком або полуднем. Обов'язково приготуйте його, якщо збираєтеся в тривалу поїздку. В якості перекусу на роботі він теж ідеальний.

Опис приготування:

Хочете дізнатися, як приготувати адигейський пиріг з сиром? Тоді прочитайте цей рецепт. Такий пиріг можна їсти гарячим відразу після випічки, а можна і остиглим. Його їдять і холодним, прямо з холодильника. Він відмінно зберігається і не черствіє.

  • Маргарин - 200 грам
  • Крем - 145 грам
  • Майонез - 35 грам
  • Борошно пшеничне - 450 грам
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Сир Адигейський - 350 грам
  • Шпинат - 50 грам
  • Зелень - 1 пучок
адигейський пиріг з сиром - фото крок 1
Дістаньте маргарин з холодильника, дайте йому постояти при кімнатній температурі. Коли він стане м'яким, помістіть маргарин в миску, додайте до нього сметану, майонез, соду і сіль.
адигейський пиріг з сиром - фото крок 2
Борошно просійте через сито і додайте порціями до решти інгредієнтів. Замісити м'яке еластичне тісто, який мав би липнути до поверхні долонь. Залиште тісто в холодильнику на годинку відпочити.
адигейський пиріг з сиром - фото крок 3
Через годину дістаньте тісто з холодильника, розділіть на дві рівні частини. Розкачайте одну з них. Викладіть в круглу форму для запікання. Зробіть бортики.
адигейський пиріг з сиром - фото крок 4
Приготуйте начинку для пирога. Натріть адигейський сир на тертці, зелень і шпинат вимийте і нарубати. Змішайте обидва інгредієнта, підсолити. Викладіть на тісто в форму і акуратно розрівняйте.
адигейський пиріг з сиром - фото крок 5
Розкачайте решту тіста. Накрийте нею начинку, закріпіть краю. Зробіть кілька проколів виделкою по всьому пирогу, змастіть сирим збитим яйцем. Випікайте при температурі сто вісімдесят градусів близько години до рум'яної скоринки.

Схожі рецепти