Курка, фарширована грибами
(покроковий рецепт з фото)
Цей класичний рецепт курки, фаршированої грибами, відомий вже давно, але свою популярність не втрачає. Ще б - красиве, оригінальне і шалено апетитне блюдо легкого приготування!
Як вид, рецепт приготування курки, фаршированої грибами, зовсім не так складний, як може здатися на перший погляд, але вже як красиво виглядає готову страву - словами не описати, справжньою окрасою вашого столу! Так що до наступного свята не полінуйтеся, і приготуйте курку, фаршировану грибами, в домашніх умовах, не пошкодуєте!
- Курка - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Печериці - 300 грам
- Часник - 4 зубчики
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Підготуємо інгредієнти. Курку розморозимо, а цибуля та гриби миємо й чистимо.
2. Цибулю дрібно шаткуємо або пропускаємо через блендер.
3. Гриби нарізаємо середніми шматочками.
4. У мисці змішуємо гриби з цибулею. Солимо, перчим, додаємо приправи за смаком. Фаршируємо цією сумішшю курочку.
5. Закріпимо отвір зубочистками або зашиємо.
6. В окремій мисочці змішаємо масло, сіль, перець і роздавлений часник.
7. Змащуємо цим соусом курку по всьому колу. Розміщуємо в пакет для запікання, і відправимо в духовку на півтори години. Готово!