Кукурудзяний сироп
(покроковий рецепт з фото)
Кукурудзяний сироп використовується для випічки хлібобулочних і кондитерських виробів і досить часто зустрічається в рецептах. А ось купити такий сироп досить складно. Пропоную приготувати його самим.
Кукурудзяний сироп за своєю консистенцією дуже схожий на мед або патоку. Останнім часом дуже часто я зустрічаю кукурудзяний сироп в рецептах тих чи інших страв. А ось знайти такий сироп в магазині буває досить проблематично. А давайте заготовив кукурудзяний сироп влітку і будемо користуватися ним при готуванні смачних домашніх страв. Приготувати кукурудзяний сироп в домашніх умовах досить легко, правда на готування піде досить багато часу. Але не біда, зате наші пироги, булочки і домашні солодощі не довгий час черствіти і зацукровують - адже кукурудзяний сироп перешкоджає цим процесам. Отже, читаємо рецепт приготування кукурудзяного сиропу і готуємо. Хай щастить!
- Кукурудза - 600-700 грам
- Вода - 1, 5 L
- Цукор - 1 кілограм
- Лимон - 1 штука
- Сіль - 2 чайних ложки
- Ванілін - 8-10 грам