Кукурудзяний хліб в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування кукурудзяного хліба в мультиварці - в першу чергу для експериментаторів, але ж ризик, - справа благородна, а високий, пишний хлібець сонячного відтінку того варто, побачите!
Цей рецепт приготування кукурудзяного хліба в мультиварці я відкрила для себе досить давно, і відразу ж закохалася, - готувати просто, продукти всі доступні, а кукурудзяна мука давно валялася вдома без діла, - ось і стала в нагоді. Незважаючи на свою економність, цей хліб виходить настільки сонячним і апетитним, що від нього не в силах будуть відязикатися навіть прівереди! Так що дізнайтеся і ви, як зробити кукурудзяний хліб в мультиварці!
- Заголовок Бондюель - 2 склянки
- Борошно пшеничне - 700 грам
- Дріжджі - 10 грам
- Вода тепла - 500 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки

1. У теплій воді розводимо дріжджі з цукром, сіллю і рослинним маслом.Понемногу втручаємося борошно.

2. Гарний колобок з тіста, кладемо в чашу мультиварки, і ставимо її в режим підігріву на кілька хвилин. Потім нехай тісто настоїться хоча б годину.

3. Як підніметься, - проводимо ту ж процедуру, - мнем, красивий куля, - і в мультиварку на підігрів.

4. Після півгодинного "настоювання" хліб повинен піднятися досить високо. В режимі "випічка" встановлюємо час на годину.

5. Перевертаємо рум'яної стороною вгору, - наш апетитний кукурудзяний хліб готовий!