Кукурудзяний хліб без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Кукурудзяний хліб вважається дуже корисним і смачним! Не вірите? Спробуйте приготувати такий хлібець в домашніх умовах, запевняю: вам дуже сподобається. Рекомендую!
Перед вами - простий рецепт приготування кукурудзяного хліба без дріжджів. У контейнер хлібопічки виливаємо молоко, додаємо яйця, сіль і рослинне масло. Засипаємо обидва види борошна, розпушувач і цукор. Встановлюємо вказаний режим, і готуємо до звукового сигналу хлібопічки. Готова випічка повинна настоятися 20-25 хвилин. Хай щастить!
- Молоко - 1 Склянка
- Яйця - 4 штуки
- Масло рослинне - 1/3 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Заголовок Бондюель - 1 Склянка
- Цукор - 1/3 склянки
- Розпушувач - 5 чайних ложок
- Борошно пшеничне - 2 склянки
У контейнер хлібопічки наливаємо молоко і вбиваємо яйця.
Додаємо сіль, наливаємо рослинне масло.
Засипаємо пшеничну і кукурудзяну муку.
Тепер кладемо розпушувач і цукор.
Готуємо в програмі "швидке приготування" до звукового сигналу.
Витягуємо готовий хліб з хлібопічки, даємо випічці настоятися 25 хвилин.
Нарізаємо хлібець порційними шматочками - і насолоджуємося. Смачного!