Кукурудзяна молоко
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную спробувати оригінальне рослинне молоко з молодої кукурудзи. Такий напій популярний в латиноамериканській кухні. Він володіє дуже приємним, м'яким смаком.
Докладніше, як приготувати кукурудзяну молоко, я розповім нижче. Разом кукурудзи в качанах можна використовувати заморожені зерна. Якщо хочете більш вершковий смак, то замініть воду на молоко, можна рослинне, наприклад, соєва. Молоко підійде для приготування каш і смузі, але найсмачніше як самостійний напій.
- Кукурудза цукрова - 1 штука
- Вода - 250-300 мілілітрів
- Цукор - За смаком
- Сіль - 1 щіпка
- Обкладинка - За смаком
- Мускатний горіх - 1 щіпка

Підготуйте всі інгредієнти.

З качана кукурудзи зріжте зерна.

Подрібніть зерна в блендері.

Процідіть суміш через сито або марлю.

Перелийте кукурудзяна молоко в каструлю, додайте цукор, щіпку солі, корицю і мускатний горіх. provara 10-15 хвилин на середньому вогні.

Кукурудзяна молоко готове, смачного!