Рецепт Кубанські сирники фото

Кубанські сирники
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня , Кубанська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
Низькокалорійні
На вечерю , На полуденок
Випічка , Сирники
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Такі сирники не схожі на звичні вам солодкі, які дуже люблять діти на полуденок або на сніданок. Розповідаю вам, як приготувати кубанські сирники, схожі на сирний пиріг.

Опис приготування:

Можна використовувати будь-який сорт твердого сиру, краще «Російський» або подібні до нього. Ці сирники Не такі, до яких ми звикли. Їх можна їсти з чаєм або кавою, а також подавати в якості бутербродів. Їжте сирники гарячими або холодними, як більше подобається.

  • Борошно - 400 грам
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Сир «Російський» - 0, 5 кілограма
  • Часник - 6 зубчиків
  • Яйця - 4 штуки
  • Сіль - За смаком
кубанські сирники - фото крок 1
1. В одну миску просійте пшеничну муку, до неї додайте дрібку солі. Наріжте вершкове масло шматочками і викладіть в миску, перемішайте все.
кубанські сирники - фото крок 2
2. Влийте в миску до масла і борошна молоко, замісіть тісто і оберніть його в плівку, відправте в холодильник на півгодини.
кубанські сирники - фото крок 3
3. Тим часом натріть сир на крупній тертці, очистіть зубчики часнику і пропустіть через прес.
кубанські сирники - фото крок 4
4. У миску викладіть сир, часник, додайте до них курячі яйця, перемішайте.
кубанські сирники - фото крок 5
5. Деко застеліть пергаментом, розкачайте тісто в тонкий пласт і викладіть на деко.
кубанські сирники - фото крок 6
6. Тертий сир рівномірно розподіліть поверх тесту.
кубанські сирники - фото крок 7
7. Надішліть випічку в розігрітий до 180 градусів духовку на півгодини, потім дістаньте і відразу розріжте на невеликі квадратики. Подавайте сирники відразу або почекайте до охолодження.

Схожі рецепти