Рецепт Кубанські сирники фото

Кубанські сирники
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня , Кубанська кухня
Тісто, Молочні продукти, Сир
Низькокалорійні
На вечерю, На полуденок
Випічка, Сирники

Такі сирники не схожі на звичні вам солодкі, які дуже люблять діти на полуденок або на сніданок. Розповідаю вам, як приготувати кубанські сирники, схожі на сирний пиріг.

Можна використовувати будь-який сорт твердого сиру, краще «Російський» або подібні до нього. Ці сирники Не такі, до яких ми звикли. Їх можна їсти з чаєм або кавою, а також подавати в якості бутербродів. Їжте сирники гарячими або холодними, як більше подобається.

  • Борошно - 400 грам
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Сир «Російський» - 0, 5 кілограма
  • Часник - 6 зубчиків
  • Яйця - 4 штуки
  • Сіль - За смаком
кубанські сирники - фото крок 1
1. В одну миску просійте пшеничну муку, до неї додайте дрібку солі. Наріжте вершкове масло шматочками і викладіть в миску, перемішайте все.
кубанські сирники - фото крок 2
2. Влийте в миску до масла і борошна молоко, замісіть тісто і оберніть його в плівку, відправте в холодильник на півгодини.
кубанські сирники - фото крок 3
3. Тим часом натріть сир на крупній тертці, очистіть зубчики часнику і пропустіть через прес.
кубанські сирники - фото крок 4
4. У миску викладіть сир, часник, додайте до них курячі яйця, перемішайте.
кубанські сирники - фото крок 5
5. Деко застеліть пергаментом, розкачайте тісто в тонкий пласт і викладіть на деко.
кубанські сирники - фото крок 6
6. Тертий сир рівномірно розподіліть поверх тесту.
кубанські сирники - фото крок 7
7. Надішліть випічку в розігрітий до 180 градусів духовку на півгодини, потім дістаньте і відразу розріжте на невеликі квадратики. Подавайте сирники відразу або почекайте до охолодження.

Схожі рецепти