Кубанські сирники
(покроковий рецепт з фото)
Такі сирники не схожі на звичні вам солодкі, які дуже люблять діти на полуденок або на сніданок. Розповідаю вам, як приготувати кубанські сирники, схожі на сирний пиріг.
Можна використовувати будь-який сорт твердого сиру, краще «Російський» або подібні до нього. Ці сирники Не такі, до яких ми звикли. Їх можна їсти з чаєм або кавою, а також подавати в якості бутербродів. Їжте сирники гарячими або холодними, як більше подобається.
- Борошно - 400 грам
- Вершкове масло - 250 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Сир «Російський» - 0, 5 кілограма
- Часник - 6 зубчиків
- Яйця - 4 штуки
- Сіль - За смаком
1. В одну миску просійте пшеничну муку, до неї додайте дрібку солі. Наріжте вершкове масло шматочками і викладіть в миску, перемішайте все.
2. Влийте в миску до масла і борошна молоко, замісіть тісто і оберніть його в плівку, відправте в холодильник на півгодини.
3. Тим часом натріть сир на крупній тертці, очистіть зубчики часнику і пропустіть через прес.
4. У миску викладіть сир, часник, додайте до них курячі яйця, перемішайте.
5. Деко застеліть пергаментом, розкачайте тісто в тонкий пласт і викладіть на деко.
6. Тертий сир рівномірно розподіліть поверх тесту.
7. Надішліть випічку в розігрітий до 180 градусів духовку на півгодини, потім дістаньте і відразу розріжте на невеликі квадратики. Подавайте сирники відразу або почекайте до охолодження.