Рецепт Круасани з вишнею фото

Круасани з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Ягоди , Вишня
На сніданок
Випічка , Круасани
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Круасани з вишнею відносяться до традиційної французької випічки. Я раджу іспользоватьдля начинки справжні свіжі або розморожені вишеньки, а не консервовані.

Опис приготування:

Отже, приступимо до приготування. Круасани з вишнею готуються за принципом круасан з будь-якою іншою начинкою.

І не забудьте, що вишня повинна бути без кісточок.

1. Для початку необхідно підготувати тісто і начинку. Разморозьте тісто і вишню, якщо вони були заморожені.

2. Раджу вишню НЕ сластить. З прісним тестом ягода, навіть якщо вона кисла, буде поєднуватися ідеально!

3. Розкачайте тісто завтовшки в пласт товщиною в пів сантиметра.

4. Розріжте на великі трикутники.

5. І на широку частину трикутничків складіть ягоди. По чайній ложці ягід на кожен трикутник.

6. Скрутіть трикутники тесту з ягодами в рогалики.

7. Розігрійте духовку на 200 градусів.

8. Круасани з вишнею складіть на деко, покритий пекарської папером, змастіть збитим яйцем.

9. Випікайте близько 30 хвилин.

Перед подачею посипте круасани з вишнею цукровою пудрою! Приємного чаювання!

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Вишня - 150 грам (свіжої або мороженої.)
  • Яйце - 1 штука
  • Цукрова пудра - За смаком
Отже, приступимо до приготування. Круасани з вишнею готуються за принципом круасан з будь-якою іншою начинкою.

І не забудьте, що вишня повинна бути без кісточок.

1. Для початку необхідно підготувати тісто і начинку. Разморозьте тісто і вишню, якщо вони були заморожені.

2. Раджу вишню НЕ сластить. З прісним тестом ягода, навіть якщо вона кисла, буде поєднуватися ідеально!

3. Розкачайте тісто завтовшки в пласт товщиною в пів сантиметра.

4. Розріжте на великі трикутники.

5. І на широку частину трикутничків складіть ягоди. По чайній ложці ягід на кожен трикутник.

6. Скрутіть трикутники тесту з ягодами в рогалики.

7. Розігрійте духовку на 200 градусів.

8. Круасани з вишнею складіть на деко, покритий пекарської папером, змастіть збитим яйцем.

9. Випікайте близько 30 хвилин.

Перед подачею посипте круасани з вишнею цукровою пудрою! Приємного чаювання!

Схожі рецепти