Круасани з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Круасани з вишнею відносяться до традиційної французької випічки. Я раджу іспользоватьдля начинки справжні свіжі або розморожені вишеньки, а не консервовані.
Отже, приступимо до приготування. Круасани з вишнею готуються за принципом круасан з будь-якою іншою начинкою.
І не забудьте, що вишня повинна бути без кісточок.
1. Для початку необхідно підготувати тісто і начинку. Разморозьте тісто і вишню, якщо вони були заморожені.
2. Раджу вишню НЕ сластить. З прісним тестом ягода, навіть якщо вона кисла, буде поєднуватися ідеально!
3. Розкачайте тісто завтовшки в пласт товщиною в пів сантиметра.
4. Розріжте на великі трикутники.
5. І на широку частину трикутничків складіть ягоди. По чайній ложці ягід на кожен трикутник.
6. Скрутіть трикутники тесту з ягодами в рогалики.
7. Розігрійте духовку на 200 градусів.
8. Круасани з вишнею складіть на деко, покритий пекарської папером, змастіть збитим яйцем.
9. Випікайте близько 30 хвилин.
Перед подачею посипте круасани з вишнею цукровою пудрою! Приємного чаювання!
- Листкове тісто - 500 грам
- Вишня - 150 грам (свіжої або мороженої.)
- Яйце - 1 штука
- Цукрова пудра - За смаком
І не забудьте, що вишня повинна бути без кісточок.
1. Для початку необхідно підготувати тісто і начинку. Разморозьте тісто і вишню, якщо вони були заморожені.
2. Раджу вишню НЕ сластить. З прісним тестом ягода, навіть якщо вона кисла, буде поєднуватися ідеально!
3. Розкачайте тісто завтовшки в пласт товщиною в пів сантиметра.
4. Розріжте на великі трикутники.
5. І на широку частину трикутничків складіть ягоди. По чайній ложці ягід на кожен трикутник.
6. Скрутіть трикутники тесту з ягодами в рогалики.
7. Розігрійте духовку на 200 градусів.
8. Круасани з вишнею складіть на деко, покритий пекарської папером, змастіть збитим яйцем.
9. Випікайте близько 30 хвилин.
Перед подачею посипте круасани з вишнею цукровою пудрою! Приємного чаювання!