Кролик в сметані в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже часто кролика готують у вині (білому або червоному), в томатному соусі або вершковому. Розповім, як приготувати кролика в сметані в мультиварці. Це ніжне, смачне і делікатне блюдо.
Кролика можна приготувати в казані або на сковороді. Ви можете обсмажити його, а потім вже гасити. Завдяки мультиварці можна попередньо не розроблялися його, а гасити відразу зі сметаною. Подавайте кролика з соусом, який утворився в процесі приготування. Кролика в сметані можна гасити і без гарніру, а потім подати відварний рис або овочевий салат.
- Кролик - 0, 5 кілограма
- Картопля - 4-5 штук
- Крем - 200 грам
- Гірчичний - 50 грам
- Сіль і мелений перець - За смаком
- Зелень - За смаком
1
Картоплю очистіть і вимийте, потім наріжте невеликими шматочками, близько 2-х сантиметрів.
2
Кролика вимийте і наріжте великими шматочками. Змішайте картоплю і м'ясо.
3
Додайте в миску сметану, гірчицю, трохи солі і чорного меленого перцю, гарненько все перемішайте.
4
Перекладіть все в чашу мультиварки і включіть режим «Випічка / Гасіння» і готуйте 50 хвилин, до сигнала.
5
Готову страву перекладіть в тарілку, а до столу подавайте вже трохи остиглого кролика, прикрасьте зеленню. Смачного!