Рецепт Кролик в сметані в мультиварці фото

Кролик в сметані в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Кролик
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 5 хв.

Дуже часто кролика готують у вині (білому або червоному), в томатному соусі або вершковому. Розповім, як приготувати кролика в сметані в мультиварці. Це ніжне, смачне і делікатне блюдо.

Опис приготування:

Кролика можна приготувати в казані або на сковороді. Ви можете обсмажити його, а потім вже гасити. Завдяки мультиварці можна попередньо не розроблялися його, а гасити відразу зі сметаною. Подавайте кролика з соусом, який утворився в процесі приготування. Кролика в сметані можна гасити і без гарніру, а потім подати відварний рис або овочевий салат.

  • Кролик - 0, 5 кілограма
  • Картопля - 4-5 штук
  • Крем - 200 грам
  • Гірчичний - 50 грам
  • Сіль і мелений перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
1
Картоплю очистіть і вимийте, потім наріжте невеликими шматочками, близько 2-х сантиметрів.
2
Кролика вимийте і наріжте великими шматочками. Змішайте картоплю і м'ясо.
3
Додайте в миску сметану, гірчицю, трохи солі і чорного меленого перцю, гарненько все перемішайте.
4
Перекладіть все в чашу мультиварки і включіть режим «Випічка / Гасіння» і готуйте 50 хвилин, до сигнала.
5
Готову страву перекладіть в тарілку, а до столу подавайте вже трохи остиглого кролика, прикрасьте зеленню. Смачного!

Схожі рецепти