Рецепт Крок-мадам по-французьки фото

Крок-мадам по-французьки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Яйця
Рецепти для схуднення
На сніданок
Кількість порцій: 12
Час приготування: 45 хв.

Французи - справжні гурмани! Їжа для них це не просто спосіб угамування голоду, а важливий ритуал, наповнений високим змістом. Крок-мадам по-французьки ідеальний для сніданку всієї родини. Швидко і смачно!

Опис приготування:

Крок-мадам і крок-месьє - так називаються найвідоміші бутерброди"а-ля франсе" з шинкою і сиром. Їх замовляють на сніданок в кращих кафе і ресторанах по всьому світу, а вже в Парижі - просто обов'язково! І назвою своїм ці смачні сендвічі зобов'язані власної хрусткою хлібної основі. Я в свою чергу рекомендую приготувати варіацію французького сніданку для своєї сім'ї.

  • Хліб - 100-150 грам
  • Листова буряк - 1 пучок
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Яйце - 2 штуки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Шинка - 50 грам
  • Сіль, перець - За смаком
крок-мадам по-французьки - фото крок 1
1. Наріжте хліб на великі кубики, висушіть їх в духовці при температурі 180 градусів до хрусткої скоринки.
крок-мадам по-французьки - фото крок 2
2. У сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте листову буряк до м'якості.
крок-мадам по-французьки - фото крок 3
3. У глибокій ємності змішайте грінки, влейте молоко, вбийте яйця і додайте мангольд.
крок-мадам по-французьки - фото крок 4
4. Наріжте шинку, додайте її в суміш з грінками.
крок-мадам по-французьки - фото крок 5
5. Розподіліть суміш по формах.
крок-мадам по-французьки - фото крок 6
6. Випікайте крок-мадам по-французьки 50 хвилин при температурі 170 градусів.

Схожі рецепти