Крок-мадам по-французьки
(покроковий рецепт з фото)
Французи - справжні гурмани! Їжа для них це не просто спосіб угамування голоду, а важливий ритуал, наповнений високим змістом. Крок-мадам по-французьки ідеальний для сніданку всієї родини. Швидко і смачно!
Крок-мадам і крок-месьє - так називаються найвідоміші бутерброди "а-ля франсе" з шинкою і сиром. Їх замовляють на сніданок в кращих кафе і ресторанах по всьому світу, а вже в Парижі - просто обов'язково! І назвою своїм ці смачні сендвічі зобов'язані власної хрусткою хлібної основі. Я в свою чергу рекомендую приготувати варіацію французького сніданку для своєї сім'ї.
- Хліб - 100-150 грам
- Листова буряк - 1 пучок
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 2 штуки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Шинка - 50 грам
- Сіль, перець - За смаком
1. Наріжте хліб на великі кубики, висушіть їх в духовці при температурі 180 градусів до хрусткої скоринки.
2. У сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте листову буряк до м'якості.
3. У глибокій ємності змішайте грінки, влейте молоко, вбийте яйця і додайте мангольд.
4. Наріжте шинку, додайте її в суміш з грінками.
5. Розподіліть суміш по формах.
6. Випікайте крок-мадам по-французьки 50 хвилин при температурі 170 градусів.