Рецепт Теплий сніданок «Крок мадам і крок месьє» фото

Теплий сніданок «Крок мадам і крок месьє»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Яйця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На сніданок , Ситний сніданок
Бутерброди
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Чоловіки, порадуйте своїх дам недільним сніданком по відомому французькому рецептом. Незважаючи на його популярність, кожен може інтерпретувати його по-своєму і, звичайно ж, імпровізувати.

Опис приготування:

В основу сніданку входять: сандвіч, салат і яйце"Яєчня" , яке нагадує нам жіночий капелюшок. Тому сендвіч з яйцем - це для вашої коханої жінки. Точних інгредієнтів в рецепті немає. Салат і бутерброд ви можете змінити на свій розсуд. Але соус настійно рекомендую вам повторити. Він дуже підходить до салату за смаковими якостями. Ділюся рецептом, як приготувати теплий сніданок"Крок мадам і крок месьє" . Приємного вам апетиту, друзі!

  • Хліб житній - 4 штуки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Шинка - 50 грам
  • Сир - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка
  • Огірок свіжий - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Перець солодкий - 1/4 штуки
  • Стебло селери - 1 штука
  • Качанний салат - 1/4 штуки
  • Орегано - 2 щіпки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 2 чайних ложки
  • Цукор - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Соус "наршараб" - 2 чайних ложки (або будь-який гранатовий)
теплий сніданок
Для салату ріжемо овочі (огірок, помідор, перець і селера) соломкою і складаємо в посуд. Зверху в посуд на готові овочі кладемо нарізану салат, посипаємо його сіллю і цукром. Перемішуємо спочатку салат"Айсберг" . Коли він дасть трохи соку і цукор розчиниться, заважаємо весь вміст посуду.
теплий сніданок
Греєм на сухій сковороді або в тостері шматочки хліба. Поки вони гарячі, змащуємо кожен з обох сторін тонким шаром вершкового масла, заповнюючи пори хлібної поверхні.
теплий сніданок
На шматочок хліба кладемо сир, шинку, сир і другий шматочок. Вирушаючи 2 конструкції, що вийшли в розігріту духовку на 15 хвилин при 160 градусах.
теплий сніданок
Для салату залишилося приготувати соус. Оливкова олія, сіль, цукор, орегано, гірчицю, соус гранатовий - все це збиваємо ложечкою до утворення густої емульсії.
теплий сніданок
Заправляємо соусом салат.
теплий сніданок
Смажимо акуратно яєчню. Podsalivaem. Жовток повинен залишитися цілим.
теплий сніданок
Кладемо в більшу тарілочку спочатку салат, ставимо на нього сендвіч під кутом, а на дамський сніданок - на хліб, кладемо глазунью.

Схожі рецепти