Рецепт Крок-мадам по-русски фото

Крок-мадам по-русски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Яйця
Рецепти для схуднення
На полуденок , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 40 хв.

Пропоную легке і смачне блюдо для сніданку або вечері. Процес готування можна розділити на два етапи: приготування млинців і начинки. Потім просто зберіть і подайте блюдо. Дивіться рецепт!

Опис приготування:

Отже, Зараз я розповім, як приготувати"Крок-мадам" по російськи! Це легке в приготуванні блюдо сподобається всім без винятку, особливо любителям сиру, там його багато! Все настільки ароматно і гармонійно вийшло, що хочеться його повторювати знову і знову. Пробуйте і діліться враженнями. Хай щастить!

  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - 1-2 Щепоток
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Борошно пшеничне - 5 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 40 мілілітрів
  • Шинка - 15 скибочок (для начинки)
  • Сир твердий - 200 грам (для начинки)
  • Яйце смажене - 5 штук
  • Зелень - За смаком
крок-мадам по-русски - фото крок 1
Підготуйте продукти спочатку для млинців.
крок-мадам по-русски - фото крок 2
У тепле молоко додайте сіль, цукор і яйця. Віночком перемішайте добре масу.
крок-мадам по-русски - фото крок 3
Всипте борошно, перемішайте і в процесі вливайте масло рослинне, знадобиться всього кілька ложок, я кладу 2-3, не більше. Решту масла потрібно для смаження млинців і яєць.
крок-мадам по-русски - фото крок 4
Перед першим млинцем змастіть сковороду маслом і приступайте до смаженні.
крок-мадам по-русски - фото крок 5
Тепер (коли млинці готові) підготуйте продукти для начинки і подачі. Шинку порізати кільцями, частина сиру - пластинками, частина натріть на тертці. Яйця посмажте на рослинній олії з сіллю.
крок-мадам по-русски - фото крок 6
На кожен млинець покладіть кілька пластинок сиру, зверху - колечка шинки і знову сир.
крок-мадам по-русски - фото крок 7
Накрийте другою половинкою млинчика.
крок-мадам по-русски - фото крок 8
Покладіть млинець з начинкою на пергамент, зверху посипте щедро тертим сиром і відправте в духовку на 5 хвилин, температура максимальна. Суть процесу - розплавити сир і прогріти шинку.
крок-мадам по-русски - фото крок 9
Готово!
крок-мадам по-русски - фото крок 10
За допомогою лопатки зніміть з пергаменту млинець і перекладіть його на теплу тарілку, зверху - смажене яйце і зелень. Подавайте блюдо гарячим!

Схожі рецепти