Крок-мадам по-русски
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную легке і смачне блюдо для сніданку або вечері. Процес готування можна розділити на два етапи: приготування млинців і начинки. Потім просто зберіть і подайте блюдо. Дивіться рецепт!
Отже, Зараз я розповім, як приготувати "крок-мадам" по російськи! Це легке в приготуванні блюдо сподобається всім без винятку, особливо любителям сиру, там його багато! Все настільки ароматно і гармонійно вийшло, що хочеться його повторювати знову і знову. Пробуйте і діліться враженнями. Хай щастить!
- Молоко - 250 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Борошно пшеничне - 5 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 40 мілілітрів
- Шинка - 15 скибочок (для начинки)
- Сир твердий - 200 грам (для начинки)
- Яйце смажене - 5 штук
- Зелень - За смаком
Підготуйте продукти спочатку для млинців.
У тепле молоко додайте сіль, цукор і яйця. Віночком перемішайте добре масу.
Всипте борошно, перемішайте і в процесі вливайте масло рослинне, знадобиться всього кілька ложок, я кладу 2-3, не більше. Решту масла потрібно для смаження млинців і яєць.
Перед першим млинцем змастіть сковороду маслом і приступайте до смаженні.
Тепер (коли млинці готові) підготуйте продукти для начинки і подачі. Шинку порізати кільцями, частина сиру - пластинками, частина натріть на тертці. Яйця посмажте на рослинній олії з сіллю.
На кожен млинець покладіть кілька пластинок сиру, зверху - колечка шинки і знову сир.
Накрийте другою половинкою млинчика.
Покладіть млинець з начинкою на пергамент, зверху посипте щедро тертим сиром і відправте в духовку на 5 хвилин, температура максимальна. Суть процесу - розплавити сир і прогріти шинку.
Готово!
За допомогою лопатки зніміть з пергаменту млинець і перекладіть його на теплу тарілку, зверху - смажене яйце і зелень. Подавайте блюдо гарячим!