Крильця в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Курячі крильця - улюблені ласощі всієї моєї родини. І сьогодні я розповім вам, як приготувати крильця в духовці. Не сумнівайтеся, буде дуже смачно! велика кількість спецій робить блюдо дуже ароматним.
Курячі крильця в духовці безсумнівно стануть вашим фаворитом, адже дивовижний смак маринаду з імбиром і медом нікого не зможе залишити байдужим. Ця страва ідеально підійде для всієї родини, а також для гостей. Легкість страви полягає в тому, що вартість крилець не особливо висока, також їх можна знайти всюди. Обов'язково спробуйте цей рецепт - і ви не пошкодуєте!
- Вершкове масло (топлене) - 1 Ст. Ложка
- Каєнський перець - 1/2 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Імбир - 50 грам
- Часник - 3 зубчики
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Курячі крильця - 2, 5 кілограма
1
Спершу приготуємо "баффало" соус. Для цього змішаємо в окремій ємності топлене вершкове масло, каєнський перець, чорний перець і сіль. Гарненько перемішуємо і даємо постояти 5 хвилин. Перед використанням необхідно німого його підігріти.
2
Готуємо имбирно-соєву глазур. Для цього змішуємо дрібно нарізаний імбир (можна натерти на дрібній тертці), часник, мідь, соєвий соус і ¼ склянки води. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, гарненько перемішуючи. Коли мед розчиниться, варимо на повільному вогні до тих пір, поки суміш не зменшиться в обсязі. Це займе десь 7-8 хвилин. Далі необхідно зняти глазур з вогню, процідити і дати постояти 15 хвилин для загустіння.
3
Тим часом промиваємо крильця, розігріваємо духовку до 200 градусів, а на деко вистилає пергаментний папір. Крильця змішуємо з сіллю, перцем і рослинним маслом, гарненько перемішуємо, щоб крильця просочилися маринадом. Викладаємо одну частину крилець на деко і випікаємо 45-50 хвилин.
4
Другу половину крил додаємо в имбирно-соєву глазур і рівномірно розподіляємо її. Випікаємо 8-10 хвилин. Іншу половину додаємо до соусу "баффало" . Крильця готові, смачного!