Рецепт Крильця в томатному соусі фото

Крильця в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Курячі крильця
Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви

У кулінарії існує чимало рецептів приготування курячих крилець. Одним з найпопулярніших рецептів у багатьох країнах є крильця в томатному соусі. Вони виходять пікантними і соковитими.

Якщо вам цікаво, як приготувати крильця в томатному соусі, то цей рецепт для вас. Подавати їх можна з відвареним рисом, картоплею або макаронами. Відмінний варіант вечері для всієї родини!

  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Курячі крильця - 500 грам
  • Спаржева квасоля - 100 грам
  • Томатний соус - 100 грам
  • Сіль - За смаком
крильця в томатному соусі - фото крок 1
Щоб крильця вийшли ніжними і соковитими, їх краще готувати з невеликою кількістю овочів, які віддадуть м'яса свій аромат. Насамперед очистите ріпчаста цибуля, наріжте його соломкою і покладіть на сковороду з рослинним маслом. Підсмажуйте цибулю до появи коричневого відтінку.
крильця в томатному соусі - фото крок 2
Моркву очистіть і вимийте. Наріжте її соломкою. Якщо ви хочете зробити це швидше, можете використовувати замість ножа терку. Викладіть моркву до цибулі на сковорідку.
крильця в томатному соусі - фото крок 3
Курячі крильця гарненько вимийте. Якщо вони були замороженими, то необхідно розморозити м'ясо в мікрохвильовій печі або при кімнатній температурі. Розрубати їх на порційні шматочки, обріжте зайву шкіру.
крильця в томатному соусі - фото крок 4
Коли овочі на сковороді трохи протушатся, викладіть до них курячі крилишкі.Перемешайте всі інгредієнти так, щоб курячі крильця виявилися внизу, а овочі - зверху. Так м'ясо прожариться швидше.
крильця в томатному соусі - фото крок 5
Накрийте блюдо кришкою, зменшіть вогонь до мінімуму. Гасіть крильця з овочами десять хвилин, періодично піднімаючи кришку і перемішуючи всі інгредієнти дерев'яною лопаткою або великою ложкою.
крильця в томатному соусі - фото крок 6
Додайте до крилець і овочам томатний соус, спеції і сіль. Також киньте спаржеву квасолю. Навіть якщо вона була замороженою, розморожувати її не потрібно. Перемішайте овочі і м'ясо на сковороді, накрийте кришкою. Гасіть до повної готовності п'ятнадцять хвилин.

Схожі рецепти