Крем-суп з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Крем-суп з кабачків - смачний річний суп, який готується дуже швидко і легко. Досить низькокалорійний суп, який не вимагає особливих кулінарних навичок. Розповідаю, як його приготувати!
Рецепт приготування крем-супу з кабачків дуже простий, проте приготувати його можна тільки при наявності блендера. При етоv найкраще мати блендер, який можна вставити в каструлю, а то замучить переливати в чашу. Щоб суп виглядав ще більш красивим і оригінальним, можна його прикрасити (як на головній фотографії рецепта) сметаною. Подавати до цього супу слід сухарики і тости. Смачного!
- Кабачки - 3 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Зелень - 3-4 штук (кріп, петрушка, щавель)
- Молоко - 100 мілілітрів
- Вода - 750 мілілітрів (або бульйон)
- Оливкова олія - - За смаком
- Сир - - За смаком
- Сіль, перець - - За смаком
Кабачки нарізаємо кільцями. Цибуля - чверть кільцями, яблуко очищаємо від шкірки, видаляємо серцевину і нарізаємо невеликими шматочками, картопля очищаємо і натираємо на крупній тертці. Потім в каструлю, де будемо готувати суп наливаємо оливкову олію, нагріваємо його і додаємо цибулю. Обсмажуємо його до підлозі прозорості.
Потім додаємо картоплю, яблука, кабачки. Всі злегка обсмажуємо (але ні в якому разі не засмажуємо) і заливаємо водою або бульйоном.
Доводимо до кипіння, зменшуємо до мінімуму вогонь і варимо під кришкою до готовності (близько 15 хвилин). Для 5 хвилин до готовності додаємо дрібно нарізаний часник, нарубану зелень.
Знімаємо з вогню, подрібнюємо за допомогою блендера, солимо, вливаємо молоко, сир. Варимо ще близько 5 хвилин, ретельно перемішуючи. Готово!