Крем-суп з брокколі з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Це чудовий і дуже ароматний суп. Він також дуже ніжний. Підходить для легкого сніданку, дієтичного харчування. Насолоджуйтеся його ніжним смаком і кольором, отримавши при цьому море вітамінів!
У рецепті дуже докладно описується, як приготувати крем-суп з брокколі з сиром. Ця страва відмінно підходить для любителів ніжних крем-супів. Щоб зробити суп більш пікантним, спробуйте додати порізані печериці та біле вино під час обсмажування цибулі. Сподіваюся, що вам сподобається!
- Цибуля - 1 штука
- Брокколі - 400-500 грам (свіжа або морожена)
- Курячий бульйон - 400 грам
- М'який сир - 400-500 грам (можна плавлений)
- Молоко - 2 склянки
- Часниковий порошок - 1 Ст. Ложка

Підготуйте необхідні інгредієнти:
Поріжте броколі кубиками або розморозити упаковку замороженої
Поріжте броколі кубиками або розморозити упаковку замороженої

Очистіть одну цибулину, поріжте її дрібними кубиками.

Візьміть м'який вершковий (можна плавлений) сир. Сир порізати не дуже маленькими кубиками.

Розтопіть в сотейнику вершкове масло, підсмажте в ньому цибулю до м'якості на середньому вогні.

Додайте брокколі, влийте бульйон, варіть на повільному вогні від 10 до 15 хвилин, поки капуста не стане м'якою.

Додайте кубики сиру, помішуйте, поки вони не зникнуть. Далі влийте молоко і всипте часниковий порошок. Залиште на вогні.

У невеликій мисці змішайте кукурудзяний крохмаль і воду. Додайте суміш в суп, інтенсивно помішуючи до загустіння.

Розлийте готовий супчик по тарілках. І насолоджуйтеся!