Крем-суп з сиром і брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Чи любите ви сирні крем-супи так, як люблю їх я? Якщо так, то цей рецепт вам стане в нагоді. У ньому є все, що подобається: вершковий смак, м'яка текстура і апетитний аромат. Вам варто спробувати!
У покрокової інструкції описано, як приготувати крем-суп з сиром і брокколі. Ідеально, якщо ви купите для нього шматочок сиру «Чеддер», який має сильний смак. Основа вариться на бульйоні з вершками. Суп швидкий і простий, при цьому вельми ситний. Підійде для обіду на всю сім'ю. Додавати гострі спеції і перець не раджу.
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно пшеничне - 30 грам
- Молоко - 240 мілілітрів
- Вершки жирні - 240 мілілітрів
- Курячий бульйон - 720 мілілітрів
- Чеддер - 100 грам
- Брокколі - 300 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
Дрібно нарубати брокколі і цибулю.
Потім цибулю обсмажте в каструлі на олії протягом 5 хвилин, помішуючи.
Потім всипте до нього борошно, швидко перемішайте.
Далі влийте в каструлю молоко, вершки і бульйон. Доведіть все до кипіння, а після цього додайте брокколі.
Через 10 хвилин варіння натріть в суп сир.
Через 1-2 хвилини плиту вимкніть. Суп готовий! перемішайте його, додайте сіль і подавайте. Смачного!