Крем-суп в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу показати, як приготувати крем-суп в мультиварці. Спробуйте, це смачно, легко, ароматно і дуже вишукано! Головне - з мінімальними зусиллями, потрібен тільки блендер! Всім домочадцям сподобається!
Я готувала вегетаріанський варіант, тому не використовувала ні м'яса, ні бульйону, але якщо ви любите перші страви поситнее, можете використовувати м'ясний або курячий бульйон. Також для ситності можна додати в суп вершки або плавлений сир. Бажаю удачі в готуванні!
- Цвітна капуста - 200 грам
- Брокколі - 200 грам
- Картопля - 160 грам
- Морква - 1 штука
- Вода - 1.5 L (або м'ясний бульйон)
- Спеції - За смаком
1. Всі овочі миємо, чистим, нарізаємо невеликими шматочками. Капусту ділимо на невеликі суцвіття. Кладемо все в мультиварку і заливаємо водою або бульйоном. Спеції - за смаком.
2. В режимі "суп" готовим час. Далі переливаємо суп в іншу ємність, щоб не подряпати чашу мультиварки, і збиваємо блендером.
3. Потрібно довести все овочі до ніжної однорідної консистенції. Ось таким виходить цей супчик.
4. Перед подачею можна ще раз прокип'ятити суп, щоб він був гарячим. Прикрасьте тарілки свіжою зеленню і подавайте. Смачного!