Крем-суп з брокколі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Насичений, але при цьому дуже легкий і неймовірно смачний крем-суп з брокколі в мультиварці стане відмінним варіантом корисного обіду для всієї родини.
Перед вами нескладний варіант, як приготувати крем-суп з брокколі в мультиварці. Ніжну консистенцію йому надають не тільки вершки, але і твердий сир. Подавати до столу супчик рекомендую з зеленню і сухариками.
- Брокколі - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вершки - 1 Склянка
- Сир - 100-150 грам
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
1. У чашу мультиварки налийте трохи олії і включіть режим Жарка або Випічка. Тим часом очистіть і наріжте дрібними кубиками цибулю. Викладіть в розігріте масло і обсмажте до прозорості. Моркву очистіть і натріть на тертці. Додайте до цибулі, перемішайте і продовжуйте смажити.
2. Через пару хвилин додайте брокколі. Дуже зручно використовувати для цього рецепта заморожені овочі.
3. Додайте трохи води (при бажанні в цей рецепт приготування крем-супу з брокколі в мультиварці можна використовувати м'ясний бульйон). Так, щоб покрити овочі, більше не треба. Додати сіль за смаком, можете додати дрібку перцю або інші спеції.
4. Далі ви можете встановити режим Суп або Варка, але в якості експерименту цілком можете залишити на випічку. Хвилин через 30 овочі проваряться і стануть досить м'якими.
5. Влийте в чашу вершки. Сир натріть на тертці і теж додайте в суп. Накрийте кришкою і залиште на підігріві хвилин на 5-7.
6. Тепер за допомогою погружного блендера
Потрібно перетворити овочі в пюре. Після знову встановіть підігрів і залиште хвилин на 10.
От і все, наш крем-суп з брокколі в мультиварці в домашніх умовах готовий до подачі.
Потрібно перетворити овочі в пюре. Після знову встановіть підігрів і залиште хвилин на 10.
От і все, наш крем-суп з брокколі в мультиварці в домашніх умовах готовий до подачі.
7. Ось таке ніжне і дуже смачне блюдо у нас вийшло.
Смачного!
Смачного!