Рецепт Крабові кульки фото

Крабові кульки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Яйця , Крабові палички
Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На швидку руку , Фуршет
Кількість порцій: 20
Час приготування: 30 хв.

Всі добре знають кульки «Рафаелло» з крабових паличок. Ця закуска дуже популярна вже багато років. Сьогодні інша варіація з використанням морепродуктів, як приготувати крабові кульки.

Опис приготування:

Ці кульки запікають у духовці. Їх подають після охолодження з будь-яким підходящим соусом, а також теплими з гарніром з овочів. Краще використовуйте крабове м'ясо, на крайній випадок його можна замінити якісними крабовими паличками. Вийде смачне і незвичайне блюдо.

  • Яйця - 1 штука
  • Грецький йогурт - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - 2 чайних ложки
  • Сушена петрушка - 2 чайних ложки
  • Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
  • Хліб - 2 скибочки
  • Крабове м'ясо - 450 грам
крабові кульки - фото крок 1
1. У велику миску вбийте куряче яйце, додайте грецький йогурт, гірчицю, спеції, сушену петрушку.
крабові кульки - фото крок 2
2. Гарненько перемішайте все виделкою до утворення однорідної маси.
крабові кульки - фото крок 3
3. Скибочки хліба наріжте дрібними шматочками або розкришите.
крабові кульки - фото крок 4
4. Додайте до яєчної суміші крабове м'ясо, хліб і гарненько все перемішайте.
крабові кульки - фото крок 5
5. Деко застеліть фольгою, сформуйте невеликі кульки і викладіть на деко.
крабові кульки - фото крок 6
6. Надішліть кульки в розігрітий до 180 градусів духовку на 10 хвилин, запікайте з відкритими дверцятами.
крабові кульки - фото крок 7
7. Перекладіть кульки в тарілку і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти