Крабові кульки
(покроковий рецепт з фото)
Всі добре знають кульки «Рафаелло» з крабових паличок. Ця закуска дуже популярна вже багато років. Сьогодні інша варіація з використанням морепродуктів, як приготувати крабові кульки.
Ці кульки запікають у духовці. Їх подають після охолодження з будь-яким підходящим соусом, а також теплими з гарніром з овочів. Краще використовуйте крабове м'ясо, на крайній випадок його можна замінити якісними крабовими паличками. Вийде смачне і незвичайне блюдо.
- Яйця - 1 штука
- Грецький йогурт - 2 Ст. Ложки
- Спеції - 2 чайних ложки
- Сушена петрушка - 2 чайних ложки
- Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
- Хліб - 2 скибочки
- Крабове м'ясо - 450 грам
1. У велику миску вбийте куряче яйце, додайте грецький йогурт, гірчицю, спеції, сушену петрушку.
2. Гарненько перемішайте все виделкою до утворення однорідної маси.
3. Скибочки хліба наріжте дрібними шматочками або розкришите.
4. Додайте до яєчної суміші крабове м'ясо, хліб і гарненько все перемішайте.
5. Деко застеліть фольгою, сформуйте невеликі кульки і викладіть на деко.
6. Надішліть кульки в розігрітий до 180 градусів духовку на 10 хвилин, запікайте з відкритими дверцятами.
7. Перекладіть кульки в тарілку і подавайте до столу. Смачного!