Котлети з рубаною індички
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути простіше котлеток як гарячого на обід або вечерю? А в якості альтернативи традиційному варіанту пропоную на замітку класний спосіб, як приготувати котлети з рубаною індички.
Ці ніжні і апетитні котлетки припадуть до смаку і дорослим, і діткам. В основу крім зелені ви можете додати улюблені спеції за бажанням. Подавати блюдо можна з гарніром, овочами або соусом. Мінімум зусиль, ніякої брудної м'ясорубки, а смачні котлетки на вашому столі вже через півгодинки після початку процесу. Здорово, що? )
- Філе індички - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1-3 зубчиків
- Зелень, сіль, перець - За смаком
- Сметана або майонез - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Філе індички вимийте, обсушити і нарубати дрібними кубиками.
2. Додайте подрібнену цибулю і часник.
3. В окремій мисочці збийте яйця.
4. Додайте борошно і майонез (сметану), ретельно перемішайте, щоб не утворилися грудочки.
5. Вийшов ось такий своєрідний кляр.
6. Викладіть його до індички. Додайте сіль, перець і подрібнену зелень за смаком.
7. Перемішайте все до однорідності.
8. Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Викладайте ложкою фарш і смажте котлетки з двох сторін до рум'яної.
Смачного!
Смачного!