Котлети з конини
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати на вечерю смачні і надзвичайно соковиті котлети? Тоді цей рецепт вам обов'язково сподобається. Котлети вийдуть чудовими і дуже навіть корисними. Побалуйте рідних новим блюдом!
Пригощали мене дуже давно котлетами з конини, але я забув про цю страву, хоча воно мені і дуже сподобалося. А ось недавно перепав мені від знайомих шматок доброго конини. І я, не довго думаючи, дізнався рецепт приготування котлет з конини, щоб приготувати їх, нарешті, самостійно. Результат перевершив мої очікування: котлети соковиті, апетитні і дуже смачні. Розповідаю, як приготувати котлети з конини.
- Конні - 1 кілограм
- Яловичина - 0, 5 кілограма
- Картопля - 1 штука (великий)
- Кабачки - 150 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука (велика або 2 маленьких)
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1/4 чайних ложки (за смаком)
- Мелений коріандр - 1 щіпка (за смаком)
- Сушений базилік - 1 щіпка (за смаком)
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок (можна замінити тваринним жиром)

М'ясо конини необхідно помити і порізати на менші шматки. Я в котлети додав ще трохи яловичини, її теж треба помити і порізати на шматки поменше.

Все м'ясо пропускаємо через м'ясорубку, додаємо яйце і добре перемішуємо.

Нехай м'ясо трохи "відпочине", а ми поки займемося овочами: очистимо картопля, кабачок и лук.

Овочі теж відправляємо в м'ясорубку, змішаємо їх з м'ясним фаршем.

Додаємо сіль, чорний мелений перець, базилік і коріандр. Гарненько все перемішуємо, робимо невеликі котлети.

Відправляємо їх на гарячу сковороду з рослинним маслом, смажимо на середньому вогні з одного боку до золотистого кольору. Перевертаємо котлети і накриваємо сковорідку кришкою. Смажимо до рум'яної скоринки.