Рецепт Котлети з конини фото

Котлети з конини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 40 хв.

Хочете приготувати на вечерю смачні і надзвичайно соковиті котлети? Тоді цей рецепт вам обов'язково сподобається. Котлети вийдуть чудовими і дуже навіть корисними. Побалуйте рідних новим блюдом!

Опис приготування:

Пригощали мене дуже давно котлетами з конини, але я забув про цю страву, хоча воно мені і дуже сподобалося. А ось недавно перепав мені від знайомих шматок доброго конини. І я, не довго думаючи, дізнався рецепт приготування котлет з конини, щоб приготувати їх, нарешті, самостійно. Результат перевершив мої очікування: котлети соковиті, апетитні і дуже смачні. Розповідаю, як приготувати котлети з конини.

  • Конні - 1 кілограм
  • Яловичина - 0, 5 кілограма
  • Картопля - 1 штука (великий)
  • Кабачки - 150 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука (велика або 2 маленьких)
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1/4 чайних ложки (за смаком)
  • Мелений коріандр - 1 щіпка (за смаком)
  • Сушений базилік - 1 щіпка (за смаком)
  • Яйце - 1 штука
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок (можна замінити тваринним жиром)
котлети з конини - фото крок 1
М'ясо конини необхідно помити і порізати на менші шматки. Я в котлети додав ще трохи яловичини, її теж треба помити і порізати на шматки поменше.
котлети з конини - фото крок 2
Все м'ясо пропускаємо через м'ясорубку, додаємо яйце і добре перемішуємо.
котлети з конини - фото крок 3
Нехай м'ясо трохи"відпочине" , а ми поки займемося овочами: очистимо картопля, кабачок и лук.
котлети з конини - фото крок 4
Овочі теж відправляємо в м'ясорубку, змішаємо їх з м'ясним фаршем.
котлети з конини - фото крок 5
Додаємо сіль, чорний мелений перець, базилік і коріандр. Гарненько все перемішуємо, робимо невеликі котлети.
котлети з конини - фото крок 6
Відправляємо їх на гарячу сковороду з рослинним маслом, смажимо на середньому вогні з одного боку до золотистого кольору. Перевертаємо котлети і накриваємо сковорідку кришкою. Смажимо до рум'яної скоринки.

Схожі рецепти