Котлети з індички з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Смачні та незвичайні котлети з індички з грибами припадуть до смаку і дорослим, і дітям. Начинка з грибів робить м'ясо неймовірно соковитим, а хрустка скоринка надає страві особливу популярність.
Не знаю, як приготувати котлети з індички з грибами? Тоді прочитайте цей простий рецепт, так ви зможете зробити відмінне м'ясне блюдо для всієї родини. Такі котлетки потрібно подавати відразу ж після їх приготування, поки скоринка з панірувальних сухарів залишається хрусткою.
- Філе індички - 500 грам
- Печериці - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 200 грам
- Панірувальні сухарі - 200 грам
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте якомога дрібніше. Розігрійте сковороду, влийте на неї соняшникова олія, зменшіть вогонь. Викладіть на сковорідку нарізану цибулю, пасеруйте його до утворення золотистого відтінку.
Гриби замочити в холодній воді, потім очистіть їх і промийте. Замість шампіньйонів ви можете взяти будь-які свіжі гриби. Наріжте їх кубиками і відправте обсмажувати до цибулі. Зачекайте, поки випарується вся рідина, яку виділять гриби.
Перетворіть індиче грудку в фарш за допомогою м'ясорубки або блендера. Сформуйте з неї невеликі коржі з м'яса. У центр кожної покладіть приправлені сіллю і перцем гриби з цибулею.
Сформуйте невеликі котлетки, гарненько защіпнув по краях, щоб вони не розклеїлись в процесі приготування. Якщо ви побоюєтеся, що котлетки все-таки розійдуться, можете змастити їх сирим жовтком перед тим, як обваляти в сухарях.
Обваляйте готові котлетки в панірувальних сухарях. Найпростіше купити вже готові сухарі, але можна їх приготувати самостійно. Для цього висушіть хліб в тостері або духовці, потім подрібніть його в блендері.
Обсмажте котлетки з двох сторін на розпеченій олії (по п'ять хвилин з кожного). Подавайте блюдо з овочами і будь-яким гарніром на свій розсуд. Смачного!