Котлети з індички в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати котлети з індички в пароварці можна всього за одну годину. Ця страва з низькокалорійним гарніром виходить дуже смачним і корисним. Так що обов'язково спробуйте!
Приготувати котлети з індички в пароварці можна навіть на вечерю. Ця страва вважається низькокалорійним, тому переживати про набір зайвих кілограмів не буде можливим. Навіть дітям подобаються такі ніжні котлетки. На гарнір можна вибрати будь-які інші овочі. В даному випадку - це спаржа.
- Філе індички - 500 грам
- Цибуля - 1 штук
- Петрушка - 100 грам
- Стручкова квасоля - 400 грам
- Сіль - За смаком
- Яйце - 1 штук
1. Перекручуємо індичку в фарш (вибирайте дрібний помел), додаємо яйце і нарізану дрібно петрушку. Солимо і перчимо до смаку.
2. Додаємо натертий на дрібній тертці цибулю, замішуємо фарш, щоб маса була однорідною. Формуємо котлетки, викладаємо їх в пароварку.
3. Вибираємо програму, а паралельно в нижню ємність викладаємо спаржу.
4. Стручкова квасоля може бути і замороженої. Тепер залишилося тільки дочекатися, поки пароварка закінчить приготування.
5. Для котлет середнього розміру зазвичай вистачає двадцяти хвилин (по десять хвилин з двох сторін). Подаємо в гарячому вигляді разом з гарніром з спаржі.