Рецепт Котлети з фаршу в пароварці фото

Котлети з фаршу в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Котлети, приготовані в пароварці - це не тільки смачно, але і в якійсь мірі корисно, адже котлети готуються не на рослинній олії, парова. Раджу спробувати!

Опис приготування:

Пропоную вашій увазі рецепт приготування котлет з фаршу в пароварці. Такі котлети можна подавати з макаронами, а також з картопляним пюре. Не забудьте нарізати свіжих овочів вприкуску. Такі котлети завдяки способу приготування виходять нежирними, так що - їжте на здоров "я!

  • Фарш - 400 грам (свинячий)
  • Білий хліб - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Зелень - За смаком (петрушка, кріп)
  • Сіль - За смаком
  • Спеції та приправи - За смаком
котлети з фаршу в пароварці - фото крок 1
1. З білого хліба видаляємо корочку, потім кришимо його і кладемо в піалу з молоком. Розминаємо виделкою і залишаємо на хвилин 10, щоб хліб розмокнув.
котлети з фаршу в пароварці - фото крок 2
2. Цибулю дрібно нарізаємо.
котлети з фаршу в пароварці - фото крок 3
3. Зелень подрібнюємо в блендері або теж дрібно нарізаємо.
котлети з фаршу в пароварці - фото крок 4
4. У свинячий фарш додаємо розмочений хліб, цибуля і зелень. Солимо і перчимо. Можна також додати будь-які спеції на власний розсуд. Ретельно перемішуємо всі компоненти до однорідності маси.
котлети з фаршу в пароварці - фото крок 5
5. З отриманої маси формуємо котлетки.
котлети з фаршу в пароварці - фото крок 6
6. Виліплені котлетки кладемо в пароварку і готуємо протягом 40-45 хвилин.
котлети з фаршу в пароварці - фото крок 7
7. Готові котлети викладаємо на тарілки, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу зі свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти