Котлети з фаршу в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Котлети, приготовані в пароварці - це не тільки смачно, але і в якійсь мірі корисно, адже котлети готуються не на рослинній олії, парова. Раджу спробувати!
Пропоную вашій увазі рецепт приготування котлет з фаршу в пароварці. Такі котлети можна подавати з макаронами, а також з картопляним пюре. Не забудьте нарізати свіжих овочів вприкуску. Такі котлети завдяки способу приготування виходять нежирними, так що - їжте на здоров "я!
- Фарш - 400 грам (свинячий)
- Білий хліб - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Зелень - За смаком (петрушка, кріп)
- Сіль - За смаком
- Спеції та приправи - За смаком
1. З білого хліба видаляємо корочку, потім кришимо його і кладемо в піалу з молоком. Розминаємо виделкою і залишаємо на хвилин 10, щоб хліб розмокнув.
2. Цибулю дрібно нарізаємо.
3. Зелень подрібнюємо в блендері або теж дрібно нарізаємо.
4. У свинячий фарш додаємо розмочений хліб, цибуля і зелень. Солимо і перчимо. Можна також додати будь-які спеції на власний розсуд. Ретельно перемішуємо всі компоненти до однорідності маси.
5. З отриманої маси формуємо котлетки.
6. Виліплені котлетки кладемо в пароварку і готуємо протягом 40-45 хвилин.
7. Готові котлети викладаємо на тарілки, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу зі свіжими овочами. Смачного!