Котлети з індички в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте оригінальний рецепт котлет з індички, родзинкою якого стануть фісташки в індичі фарші. Відмінний варіант для обіднього і святкового столу.
М'ясо індички та в умілих руках - справжній делікатес! Котлети з неї виходять просто смакота: соковиті, але не жирні, ситні, але не калорійні. Для приготування котлет з індички в духовці вам знадобиться філе самого птаха, а також фісташки: горішки додадуть нотку пікантності і несподіванки страви.
- Філе індички - 500 грам
- Вершкове масло - 70 грам
- Мелений коріандр - 1/2 чайних ложки
- Мелена зіра - 1/2 чайних ложки
- Подрібнені фісташки - 4 Ст. Ложки
- Різні овочі - За смаком (для гарніру)
Філе пропускаємо через м'ясорубку.
Додаємо до нього горіхи, зелень, олія, спеції. Перемелюємо все разом.
Сформуйте невеликі котлети і відправте в духовку на 30-40 хвилин, при температурі 180 З. При бажанні, можете попередньо обсмажити.
Дістаємо котлети, даємо трохи охолонути. Можна приготувати гарнір з овочів. Для цього наріжте кубиками помідори, кабачки або баклажани, додайте зелені і все обсмажте в оливковій олії (це наприклад, можна подати будь-який інший гарнір).
Готово! сподіваюся, ви не раз скористаєтеся оригінальним рецептом котлет з індички на своїй кухні. І приємного апетиту)
Готово! сподіваюся, ви не раз скористаєтеся оригінальним рецептом котлет з індички на своїй кухні. І приємного апетиту)