Котлети з гречкою і фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Котлета з гречкою - класичне гаряче блюдо з гарніром з російської кухні. Ці ж інгредієнти можуть здивувати вас, якщо ви переглянете простий рецепт. Він сподобається багатьом, і в той же час здивує.
Ви берете всі ці інгредієнти і поєднуєте їх в єдину масу. У підсумку вийде блюдо 2 в 1. Стало цікаво? Тоді прочитайте про те, як приготувати котлети з гречкою і фаршем. До ситним виробам подавайте улюблений соус, а гарнір вже не потрібен. Всі складові легко купити в будь-який час року.
- Гречана крупа - 200 грам
- Курячий фарш - 450 грам
- Фарш із яловичини - 450 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Чорний мелений перець - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Паприка - 1 Чайна ложка
Для початку відваріть промиту гречку в підсоленій воді 1:2.
У цей час розігрійте масло в сотейнику або сковороді. Обсмажте до м'якості дрібно нарізану цибулю і терту моркву.
Потім овочі подрібніть в блендері.
Зробіть загальну масу. Змішайте гречку з приправами і сіллю, яйцями, овочами і фаршем.
З фаршу сформуйте котлети. Обсмажте їх до рум'яного кольору в олії з обох сторін.
Потім запікайте котлети на деку протягом 30 хвилин при 180 градусах в духовці. Смачного!