Рибні котлети з гречкою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Прекрасне блюдо, яке Вам на 100% сподобається! Котлети з ніжного м'яса минтая з ароматною ситної підливою. А на гарнір"найкраща подруга" котлет - гречка! Дуже соковите і ситне обідню страву!
Опис приготування:
Перед вами - простий рецепт приготування рибних котлет з гречкою. Перекрутіть на м'ясорубці рибне філе і овочі, додайте яйце, спеції, кнопка. Сформуйте котлети і обсмажте їх в мультиварці на рослинній олії. Додайте подрібнену цибулю і моркву, Тушіте 7-8 хвилин. Потім влийте заливку зі сметани, майонезу і томатної пасти. Присипте спеціями і готуйте в режимі"Гасіння" 1 час. На гарнір варимо гречку. Вдалого приготування!
- Минтай філе - 750 грам
- Яйце - 1 штука
- М'якоть батона - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки(+ 150 грам)
- Картопля - 2 штуки
- Молоко - 80 мілілітрів
- Приправа для риби - За смаком
- Морква - 200 грам
- Гречка - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Заливка - 3/4 склянки (майонез, сметана і томатна паста в рівних пропорціях)
Перекручуємо на м'ясорубці рибне філе, картопля і цибуля. Додаємо яйце, сіль, приправу і розмочений в молоці батон. У чашу мультиварки вливаємо олію і встановлюємо режим"Жарка" . Формуємо котлети і обсмажуємо їх з двох сторін, до золотистости.
Викладаємо по центру 150 грам подрібненої цибулі.
Тепер викладаємо терту моркву, рівномірно розподіливши її по поверхні. Готуємо 7-8 хвилин.
Для заливки: змішайте в рівних пропорціях сметану, майонез і томатну пасту. Розподіліть заливку на моркву.
Присипаємо блюдо улюбленими спеціями і встановлюємо режим"Гасіння" з 1 час.
Тим часом зваримо гарнір - гречку. Смачного!