Рибні котлети з гречкою
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасне блюдо, яке Вам на 100% сподобається! Котлети з ніжного м'яса минтая з ароматною ситної підливою. А на гарнір "найкраща подруга" котлет - гречка! Дуже соковите і ситне обідню страву!
Перед вами - простий рецепт приготування рибних котлет з гречкою. Перекрутіть на м'ясорубці рибне філе і овочі, додайте яйце, спеції, кнопка. Сформуйте котлети і обсмажте їх в мультиварці на рослинній олії. Додайте подрібнену цибулю і моркву, Тушіте 7-8 хвилин. Потім влийте заливку зі сметани, майонезу і томатної пасти. Присипте спеціями і готуйте в режимі "гасіння" 1 час. На гарнір варимо гречку. Вдалого приготування!
- Минтай філе - 750 грам
- Яйце - 1 штука
- М'якоть батона - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки(+ 150 грам)
- Картопля - 2 штуки
- Молоко - 80 мілілітрів
- Приправа для риби - За смаком
- Морква - 200 грам
- Гречка - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Заливка - 3/4 склянки (майонез, сметана і томатна паста в рівних пропорціях)

Перекручуємо на м'ясорубці рибне філе, картопля і цибуля. Додаємо яйце, сіль, приправу і розмочений в молоці батон. У чашу мультиварки вливаємо олію і встановлюємо режим "жарка" . Формуємо котлети і обсмажуємо їх з двох сторін, до золотистости.

Викладаємо по центру 150 грам подрібненої цибулі.

Тепер викладаємо терту моркву, рівномірно розподіливши її по поверхні. Готуємо 7-8 хвилин.

Для заливки: змішайте в рівних пропорціях сметану, майонез і томатну пасту. Розподіліть заливку на моркву.

Присипаємо блюдо улюбленими спеціями і встановлюємо режим "гасіння" з 1 час.

Тим часом зваримо гарнір - гречку. Смачного!