Курячі котлети з гречкою
(покроковий рецепт з фото)
Котлети - це універсальне гаряче блюдо. А все тому, що їх можна зробити з різних продуктів. Досить просто знайти правильне поєднання інгредієнтів і перетворити все в фарш. Просто і смачно!
Для своїх дітей я вважаю за краще приготувати дане блюдо на пару з нежирного м'яса. Тому на цей раз я розповім вам про те, як приготувати курячі котлети з гречкою. Блюдо універсально, вважайте, що тут присутні гарнір і гаряче одночасно (а ще й в дієтичному вигляді). Справжнє корисне, ніжне і, головне, смачне і ситне блюдо, читайте рецепт!
- Куряче філе - 200 грам
- Варена гречана каша - 100 грам
- Морква - 60 грам
- Ріпчаста цибуля - 30 грам
- Яйце - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
Заздалегідь зваріть гречку. Моркву і цибулю помийте і почистіть. Пропустіть через м'ясорубку філе, гречку, цибуля, морква, зелень і часник. Додайте яйце.
Фарш перемішайте до єдиної консистенції, додавши сіль.
Сформуйте руками котлетки потрібного вам розміру. Вставте їх у parovarku. Щоб фарш не прилипав до рук, змочуйте їх періодично в холодній воді.
Готуйте протягом 40 хвилин. Приємного вам апетиту!