Рецепт Котлети пісні «архієрейські» фото

Котлети пісні «архієрейські»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля, Горіхи, Грецькі горіхи
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Коли язик заходить про котлетах, то відразу представляється м'ясний фарш. А як щодо пісних котлет? Якщо раніше не стикалися з таким питанням, розповім, як приготувати котлети пісні "архієрейські" .

Раніше мені доводилося робити котлети з моркви, буряка і різних круп. З картоплі звично робити деруни, а ось котлети (особисто для мене) це щось нове. Архієрейські котлети готуються з картоплі з додаванням горіхів. У них відмінна і дуже приємний смак. Такі котлети можна подавати з гарніром з сирих або печених овочів.

1. Батон нарізаю шматочками і розміщую в миску, заливаю водою і розмочую.

2. Чищу картоплю, мою її, розрізаю на великі шматочки. Цибулю і часник чищу і мою. Пропускаю картоплю, цибуля, часник і волоські горіхи через м'ясорубку.

3. Змішую всі інгредієнти, додаю до них розм'якшений батон, солю і перчу за смаком, вливаю трохи соняшникової олії.

4. Сковороду ставлю на вогонь і розігріваю. З фаршу формую котлети, обсмажую їх з двох сторін. Смачного!


  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля - 3 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Грецькі горіхи - 1 Склянка
  • Кнопка - 0, 5 штуки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Соняшникова олія - За смаком
Раніше мені доводилося робити котлети з моркви, буряка і різних круп. З картоплі звично робити деруни, а ось котлети (особисто для мене) це щось нове. Архієрейські котлети готуються з картоплі з додаванням горіхів. У них відмінна і дуже приємний смак. Такі котлети можна подавати з гарніром з сирих або печених овочів.

1. Батон нарізаю шматочками і розміщую в миску, заливаю водою і розмочую.

2. Чищу картоплю, мою її, розрізаю на великі шматочки. Цибулю і часник чищу і мою. Пропускаю картоплю, цибуля, часник і волоські горіхи через м'ясорубку.

3. Змішую всі інгредієнти, додаю до них розм'якшений батон, солю і перчу за смаком, вливаю трохи соняшникової олії.

4. Сковороду ставлю на вогонь і розігріваю. З фаршу формую котлети, обсмажую їх з двох сторін. Смачного!

Схожі рецепти