Котлети пісні «архієрейські»
(покроковий рецепт з фото)
Коли язик заходить про котлетах, то відразу представляється м'ясний фарш. А як щодо пісних котлет? Якщо раніше не стикалися з таким питанням, розповім, як приготувати котлети пісні "архієрейські" .
Раніше мені доводилося робити котлети з моркви, буряка і різних круп. З картоплі звично робити деруни, а ось котлети (особисто для мене) це щось нове. Архієрейські котлети готуються з картоплі з додаванням горіхів. У них відмінна і дуже приємний смак. Такі котлети можна подавати з гарніром з сирих або печених овочів.
1. Батон нарізаю шматочками і розміщую в миску, заливаю водою і розмочую.
2. Чищу картоплю, мою її, розрізаю на великі шматочки. Цибулю і часник чищу і мою. Пропускаю картоплю, цибуля, часник і волоські горіхи через м'ясорубку.
3. Змішую всі інгредієнти, додаю до них розм'якшений батон, солю і перчу за смаком, вливаю трохи соняшникової олії.
4. Сковороду ставлю на вогонь і розігріваю. З фаршу формую котлети, обсмажую їх з двох сторін. Смачного!
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля - 3 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Грецькі горіхи - 1 Склянка
- Кнопка - 0, 5 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Соняшникова олія - За смаком
1. Батон нарізаю шматочками і розміщую в миску, заливаю водою і розмочую.
2. Чищу картоплю, мою її, розрізаю на великі шматочки. Цибулю і часник чищу і мою. Пропускаю картоплю, цибуля, часник і волоські горіхи через м'ясорубку.
3. Змішую всі інгредієнти, додаю до них розм'якшений батон, солю і перчу за смаком, вливаю трохи соняшникової олії.
4. Сковороду ставлю на вогонь і розігріваю. З фаршу формую котлети, обсмажую їх з двох сторін. Смачного!