Котлети на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті і ніжні котлети на вечерю за пів години. Практично ніяких зусиль - і смачна страва на столі. Розповідаю, як зробити котлети на швидку руку!
Кухонна техніка значно спрощує роботу на кухні. За допомогою блендера і простого рецепту котлет на швидку руку ви зможете швидко приготувати смачну страву. Такі котлети виходять дуже соковитими і, завдяки свіжим травам, ароматними і корисними. Готуйте і приємного апетиту!
- Куряче філе - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Хліб - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 150 мілілітрів
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Петрушка - 20 грам
- Майоран - 10 грам
- Рослинна олія - 150 грам
Почистити цибулю і моркву. Нарізати невеликими шматочками філе і овочі. Всі продукти для котлет скласти в чашу блендера і ретельно подрібнити.
Посолити і поперчити фарш, перемішати.
Наливаємо рослинне масло на сковороду і розігріваємо її на середньому вогні.
Ложкою формуємо акуратні котлетки і відразу ж викладаємо їх на сковороду. Фарш у нас рідкуватий і руками це буде робити складно.
Обсмажуємо котлети з двох сторін до готовності. Бажано, щоб котлети були не дуже товстими, тоді вони добре прожаряться. Якщо ж вийшло так, що всередині вони трохи вогкуваті, протушкувати їх трохи під кришкою, додавши на сковороду буквально ложку води.