Морквяні котлети на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що корисного і смачного приготувати? Тоді зробіть морквяні котлети на швидку руку в домашніх умовах, які обов'язково припадуть до смаку і дорослим, і дітям.
Це досить простий рецепт приготування морквяних котлет на швидку руку, який варто взяти на замітку зайнятим господаркам. Корисні, апетитні і дуже смачні, вони урізноманітнюють ваш щоденний раціон.
- Морква - 500 грам
- Манька - 50 грам
- Жирні вершки - 100 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Сир плавлений - За смаком (по бажанню)
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Почати потрібно з того, що вилити вершки в невелику мисочку і всипати манну крупу. Ретельно перемішати, щоб не було грудочок і залишити на час.
2. Поки набухає манка очистити, вимити морква і натерти її на терці. Дуже зручно використовувати в рецепт приготування морквяних котлет на швидку руку підручну техніку - кухонний комбайн, наприклад. Це додатково скоротить час.
3. До натертої моркви додати манну крупу і вбити яйце. Всипати дрібку солі, перцю, можливо спеції за смаком. Все як слід перемішати.
4. У тарілку насипати панірувальні сухарі. Паралельно поставити на вогонь сковороду з рослинним маслом розігріватися. Невелику частину морквяного фаршу викласти в сухарі. Можна зробити морквяні котлети на швидку руку в домашніх умовах з невеликим сюрпризом. Це може бути чайна ложка плавленого сиру, зелень або горішок, наприклад.
5. Акуратно заліпити фарш так, щоб сир залишився в серединці. Обваляти з усіх боків в сухарях.
6. Викласти котлетки на сковороду і обсмажити з двох сторін до апетитної скориночки.
7. Ось і весь рецепт, як приготувати морквяні котлети на швидку руку. Виходить дуже смачно.