Котлети фаршировані
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті і ніжні котлетки відмінно підходять для ситної вечері або обіду, але їх можна зробити ще смачніше, якщо покласти всередину котлетки улюблену начинку, наприклад, ароматні грибочки - просто смакота.
Кожна господиня вміє робити котлети, тому що це нехитре блюдо не тільки дуже смачне, але так само досить економічне і легке в приготуванні. Але кожен день звичайні котлети їсти не цікаво, це досить швидко набридає і душа просить чогось незвичайного, як раз для такого випадку я пропоную вам свій простий рецепт котлет фаршированих. Для начинки тут підійде, наприклад, сир, овочі або яйця, але особисто мені більше подобається варіант з грибами, вже дуже добре печериці поєднуються з соковитим фаршем. Так що якщо ви хочете трохи урізноманітнити своє повсякденне меню, то цей рецепт приготування котлет фаршированих якраз те, що вам потрібно.
- Фарш свинячий - 700 грам
- Печериці - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Хліб білий - 2-3 скибочок
- Молоко - 100 мілілітрів
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок (для обваливания)
- Масло рослинне - - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Сіль - - За смаком