Коржі з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте на сніданок ці чудові коржики з начинкою. Картопляно-цибулевий начинка виходить дуже ситної і смачної і прекрасно поєднується з тестом. Удачі в приготуванні!
Перед вами простий рецепт приготування коржів з начинкою. Начинку я зробив з картоплі і обсмаженої цибулі з зеленню. Такі коржі відмінно підійдуть на сніданок, до того ж приготування не забере особливо багато часу.
Покроковий рецепт приготування додається. Успіхів!
- Вода - 0, 5 склянки
- Масло подсолнесное - 4 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Картопля - 6 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець мелений чорний - 1 щіпка
- Петрушка - 0, 5 штуки (пучок)
Очистіть і промийте картопля. Потім крупно наріжте.
Відваріть в підсоленій воді до готовності.
Цибулю дрібно поріжте.
Обсмажте на олії до золотистої скоринки.
Петрушку миємо й дрібно нарізаємо.
Картопля розімніть товкачем, додайте обсмажену цибулю, сіль, перець і петрушку. Перемішайте.
Приготуємо тісто. У глибокій мисці змішайте 2 склянки борошна, 0, 5 склянки води, 4 столових ложки рослинної олії і сіль. Замісити тісто. Потім накрийте його харчовою плівкою на 30 хвилин.
Поверхня столу присипте борошном, розділіть тісто на рівні шматочки.
Кожен шматочок розкачайте в коржик діаметром 17-20 см.
Обсмажте коржі з двох сторін на соняшниковій олії.
На кожен коржик викладіть по 2 столових ложки начинки. Коржик згорніть навпіл.
Готово!