Індійські коржі з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім, як приготувати індійські коржики з начинкою. Це дуже цікаве і неймовірно смачна страва, яка не дуже поширене в нашій країні, але яке точно вам сподобається!
Індійські коржі - дуже хороший варіант швидкого і ситного сніданку з картопляною начинкою. Тісто для таких коржів неймовірно просте в приготуванні, так що з ними впорається кожна господиня. Тісто, приготоване за цим рецептом, можна використовувати в якості основи для будь-якої начинки, наприклад, можна додати трохи фаршу в картопляну масу. Рекомендую змащувати коржі вершковим маслом під час випікання, так вони стануть набагато м'якше.
- Борошно - 2 склянки
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Картопля - 2-3 штук
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Чилі - За смаком
1. Для початку приготуйте тісто. Для цього в просіяне борошно додайте розм'якшене вершкове масло і соняшникова олія.
2. Посоліть і невеликими порціями додайте воду, замішуючи пружне тісто. Потім накрийте його харчовою плівкою і залиште в теплому місці на годину.
3. Приготуйте начинку. Для цього відварену картоплю розімніть виделкою або товкачиком, потім додайте дрібно нарізану цибулю, сіль, перець і паприку. Добре перемішайте.
4. Далі розділіть тісто на невеликі кульки і кожен розкачайте в тонкий пласт. Викладіть в центр начинку і защипніть краю, сформувавши пиріжок. Потім знову розкачайте пиріжок в тонкий пласт.
5. Випікайте коржі на сухій розігрітій сковороді, періодично перевертаючи і змащуючи розтопленим вершковим маслом. Смажте, поки корж НЕ пропечеться. Смачного!