Рецепт Індійські коржі фото

Індійські коржі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Борошно , Молочні продукти , Молоко
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 12-16
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо ви є прихильником індійської кухні, то напевно захочете дізнатися, як приготувати індійські коржики. Вони замінюють хліб, випікаються просто на сковороді, вам не доведеться возитися з духовкою.

Опис приготування:

Я не можу сказати, що це несмачні прісні коржі, вони досить смачні. Підходять і замість хліба до різних страв, і, наприклад, для полудня, якщо змастити їх варенням.

Тісто готується просто, але потрібно дати йому час настоятися.

  • Борошно - 360 грам
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
  • Сода - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Йогурт грецький - 3 Ст. Ложки
  • Насіння - 1 Ст. Ложка (сезам або будь-які інші за смаком)
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - За смаком
  • Вода - 120-160 мілілітрів (скільки знадобиться тесту)
  • Цукор коричневий - 2 чайних ложки
індійські коржі - фото крок 1
Змішайте молоко, воду (спочатку 120 мл) і йогурт, додайте цукор. А борошно окремо з'єднайте з содою і розпушувачем.
індійські коржі - фото крок 2
Тепер змішайте рідку масу з борошном і почніть вимішувати тісто. Якщо потрібно, додайте борошна або води. Повинен вийти щільний грудку.
індійські коржі - фото крок 3
Накрийте тісто мокрим рушником і дайте постояти 10 хвилин.
індійські коржі - фото крок 4
Обімніть тісто, смазав маслом, і залиште на 2 годину.
індійські коржі - фото крок 5
Тепер поділіть тісто на кілька честей і розкатам коржі, присипавши їх насінням.
індійські коржі - фото крок 6
Розігрійте сковороду, за бажанням змастіть маслом. Запікайте коржі до легкої золотистої з двох сторін.
індійські коржі - фото крок 7
Готові коржі склидваейте Дург на одного і за бажанням промазуйте маслом.

Схожі рецепти