Індійські коржі з часником
(покроковий рецепт з фото)
В Індії, де вегетаріанство поширене як ні в одній точці земної кулі, ситний, свіжоспечений хліб - незамінне блюдо під час практично будь-якої трапези. Дуже рекомендую приготувати!
Індійський хліб по своїй рецептурі досить різноманітний і являє собою коржики з різного тіста, які печуться в спеціальному посуді і за бажанням можуть фаршировані, наприклад, овочами, сиром або часником, також можна використовувати будь-який вид сиру. Приготування відрізняється простотою, так що новачки сміливо можуть випробувати рецепт.
- Випробувальне тісто - 1 кілограм
- Часник - 5 Ст. Ложок
- Koriandr - 2 Ст. Ложки
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Розкачайте тісто, сформувавши корж.
2. Змастіть маслом, posиpyte koriandrom, часником, кунжутом і сіллю.
3. Аккуратно перевернув тесто, змочіть зворотну сторону водою.
4. На відкритому вогні посмажте корж до хрусткої скоринки і золотистого.
5. Дайте коржикам трохи охолонути і подавайте до столу.