Рецепт Індійські коржі з часником фото

Індійські коржі з часником
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На природу , На сніданок
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

В Індії, де вегетаріанство поширене як ні в одній точці земної кулі, ситний, свіжоспечений хліб - незамінне блюдо під час практично будь-якої трапези. Дуже рекомендую приготувати!

Опис приготування:

Індійський хліб по своїй рецептурі досить різноманітний і являє собою коржики з різного тіста, які печуться в спеціальному посуді і за бажанням можуть фаршировані, наприклад, овочами, сиром або часником, також можна використовувати будь-який вид сиру. Приготування відрізняється простотою, так що новачки сміливо можуть випробувати рецепт.

  • Випробувальне тісто - 1 кілограм
  • Часник - 5 Ст. Ложок
  • Koriandr - 2 Ст. Ложки
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
індійські коржі з часником - фото крок 1
1. Розкачайте тісто, сформувавши корж.
індійські коржі з часником - фото крок 2
2. Змастіть маслом, posиpyte koriandrom, часником, кунжутом і сіллю.
індійські коржі з часником - фото крок 3
3. Аккуратно перевернув тесто, змочіть зворотну сторону водою.
індійські коржі з часником - фото крок 4
4. На відкритому вогні посмажте корж до хрусткої скоринки і золотистого.
індійські коржі з часником - фото крок 5
5. Дайте коржикам трохи охолонути і подавайте до столу.

Схожі рецепти