Коржі kystybyj
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з Вами рецептом коржів кистибий - одне з моїх улюблених страв з тіста, які готуються не складно, але при цьому виходять смачними і ситними.
Коржі kystybyj - це просто основа з прісного тіста. Традиційно начинкою служить картопля, але нею також може бути пшоно або кукурудзяна мука. Особисто мені прісне тісто не дуже подобається, тому додаю ще пару яєць. Для приготування коржів кистибий також краще брати молоко (знову ж таки, на ваш смак). Я вирішила приготувати коржі з картоплею. Дивимося рецепт.
- Борошно - 700 грам
- Молоко - 300 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 2 штуки
- Картопля - 10 штук
- Цибуля - 3 штуки
- Сіль, перець - За смаком
Замісити тісто (в молоко додайте цукор, сіль, розтоплене масло, яйця, перемішайте, потім всипати поступово борошно). Можете поставити картоплю варитися, поки тісто і коржі робите.
Обсмажуємо коржі до рум'яності.
Не забуваємо про картоплю: робимо з неї пюре і додаємо злегка обсмажену цибулю. Поки коржі гарячі, викладаємо на одну половину начинку.
Закриваємо другою половиною, змащуємо маслом вершковим. Ось наші коржі кистибий готові! Подаємо гарячими і приємного апетиту)