Рецепт Корж молочний фото

Корж молочний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей
Випічка , Солодке
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.

Пропоную вам приготувати ніжний торт, основою якого можуть стати молочний коржі. Випікання не займе багато часу і метушні з ними абсолютно немає. Знадобиться всього чотири інгредієнти!

Опис приготування:

З такої кількості інгредієнтів у мене виходить 6 коржів. Готові коржі з пергаменту краще знімати гарячими. Коржі виходять гарними, швидко просочуються, мають ніжний вершковим смаком і ароматом.

Інший раз я випікаю з такого тесту звичайні печива до чаю за тим же принципом. Спробуйте, це дуже смачно, швидко і легко.

  • Борошно пшеничне - 160 грам
  • Згущене молоко - 400 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Розпушувач - 1 Ст. Ложка
1
У ємності з'єднайте яйця і згущене молоко, перемішайте до однорідності.
2
В отриману суміш просійте борошно з розпушувачем. Ретельно перемішайте. Тісто має бути без грудочок, консистенції густої сметани.
3
Викложіте 2 ст. L. Тесту на пергаментний папір і розподіліть по колу, приблизно 20 см в діаметрі.
4
Випікайте корж в заздалегідь розігрітій духовці протягом 5 хвилин при 180 градусах.

Схожі рецепти