Картопляна корж
(покроковий рецепт з фото)
Втомилися від турбот і складносурядних обідів і вечерь? Тоді просто приготуйте цю картопляну корж в домашніх умовах! повірте, вас чекає багато компліментів, адже це смачно, ситно і швидко!
Рекомендую таку картопляну корж готувати відразу на маленькому вогні і під кришкою. Нехай краще піде більше часу, але зате вона не буде такою ось рум'яної, як у мене. Тому не поспішайте. Якщо ж любите порумянее, спробуйте запекти її в духовці.
- Картопля - 5-8 штук (в залежності від розміру)
- Яйця - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Трьом картоплю на тертці або імельчаем в блендері в пюре, тут це особливої ролі не грає. Додамо яйця і спеції, а також подрібнену цибулю. Перемішаємо до однорідності.
2. Якщо здасться, що суміш недостатньо тримається разом, можна додати ще одне яйце. Суміш викладаємо на сковорідку, змащену маслом, і гарненько просмажити блюдо по 8-10 хвилин з кожного боку. Якщо здається, що пригорає, зменшуйте вогонь. Блюдо готуємо під кришкою.
3. Ну от і все! коржик готова!