Рецепт Бісквітний корж фото

Бісквітний корж
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Бісквіт
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Приготування класичного торта починається з бісквітних коржів. Але часто це є найскладнішим етапом. Тому багато боятися робити їх і купують готові. А даремно, мій рецепт дуже простий!

Опис приготування:

Всього з трьох інгредієнтів ви приготуєте універсальне тісто. Така основа підійде під різні крему, добавки, фрукти та ягоди. Дізнайтеся про те, як приготувати бісквітний корж. Він виходить пишним, тому його можна розрізати на 2 і навіть 3 частини. До складу можете додати ваніль або какао для більш вираженого смаку.

  • Яйце - 5 штук
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
бісквітний корж - фото крок 1
Яйця збийте з цукром міксером при максимальній потужності протягом 8 хвилин.
бісквітний корж - фото крок 2
В інший посуд просійте борошно.
бісквітний корж - фото крок 3
Потім борошно додайте в яєчну масу, перемішуючи лопаткою.
бісквітний корж - фото крок 4
Знімну форму для випічки змастіть маслом і посипте борошном.
бісквітний корж - фото крок 5
Перелийте тісто в форму і розігрійте духовку до 180 градусів.
бісквітний корж - фото крок 6
Закрийте форму фольгою. Приберіть її в духовку на 30 хвилин.
бісквітний корж - фото крок 7
Запікайте бісквіт ще 30 хвилин при 150 градусах. Бісквіт готовий!

Схожі рецепти