Бісквітний корж
(покроковий рецепт з фото)
Приготування класичного торта починається з бісквітних коржів. Але часто це є найскладнішим етапом. Тому багато боятися робити їх і купують готові. А даремно, мій рецепт дуже простий!
Всього з трьох інгредієнтів ви приготуєте універсальне тісто. Така основа підійде під різні крему, добавки, фрукти та ягоди. Дізнайтеся про те, як приготувати бісквітний корж. Він виходить пишним, тому його можна розрізати на 2 і навіть 3 частини. До складу можете додати ваніль або какао для більш вираженого смаку.
- Яйце - 5 штук
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Яйця збийте з цукром міксером при максимальній потужності протягом 8 хвилин.
В інший посуд просійте борошно.
Потім борошно додайте в яєчну масу, перемішуючи лопаткою.
Знімну форму для випічки змастіть маслом і посипте борошном.
Перелийте тісто в форму і розігрійте духовку до 180 градусів.
Закрийте форму фольгою. Приберіть її в духовку на 30 хвилин.
Запікайте бісквіт ще 30 хвилин при 150 градусах. Бісквіт готовий!