Короп на вітрилах
(покроковий рецепт з фото)
Пропонуємо вашій увазі корисне, дієтичне і легке блюдо з смачної риби зі спеціями. Клопоту при готування не буде практично ніяких, а задоволення від страви - просто неймовірно багато!
Тим, хто піклується про своє здоров'я, безсумнівно стане в нагоді рецепт приготування сазана на пару. Таку рибку (правда без спецій) можна приготувати і для діток. Якщо у вас немає пароварки - не біда. На пару можна приготувати і з допомогою звичайної каструлі і друшляка. Риба на пару виходить не сухий, смачною і ароматною. А на гарнір можна подати рис, овочі свіжі або приготовані на пару. Рецепт сазана на пару перед вами, готуємо і насолоджуємося смачною рибою!
- Файл сазан - 400-600 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Сухі трави - 1-2 Щепоток (прованські трави, італійські трави, чебрець, розмарин - на ваш смак)
Філе сазана промиваємо і підсушуємо паперовим рушником.
Нарізаємо на 3-4 шматочка і посипаємо сіллю і спеціями. Підготуємо фольгу, викладемо на неї рибку.
Щільно загорніть кожен шматочок сазана в фольгу.
Наливаємо в чашу пароварки воду.
Викладаємо рибу у фользі на нижній ярус пароварки. А на верхньому можете приготувати гарнір. Виставляємо час на таймері. Риба буде у нас готуватися 35-40 хвилин.