Корейка на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Чи збираєтеся на пікнік? Рецепт корейки на грилі - то, що вам треба. Добре замаринована і правильно приготована корейка гриль в сто раз смачніше будь-якого шашлику. Вчимося її готувати!
Якось влітку до мене в руки потрапив хороший шматок свинячої корейки. Шашлик на той час уже остогидло, хотілося приготувати м'ясо якось інакше. Тут-то і прийшов на допомогу рецепт корейки на грилі, знайдений мною в якійсь кулінарній книзі. Взяв рецепт, злегка його підправив на власний лад - вийшло дуже смачно. Так що із задоволенням розповідаю і показую вам, як смажити корейку на грилі так, щоб вона вийшла фантастично ніжною (а для цього треба знати деякі секрети). Читайте і беріть на вус
- Свиняча корейка - 750 грам
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Спеції - 3 Ст. Ложки (паприка, гострий перець, чорний перець)
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
У глибокій мисці змішуємо сіль, мед і оцет. Туди ж наливаємо чашку холодної води. Свинячу корейку обробляємо на стейки товщиною не більше 1 см і викладаємо в маринад.
Відправляємо в холодильник на 1-2 години маринуватися.
Дістаємо м'ясо з маринаду. Його треба просушити за допомогою паперових рушників.
Змішуємо соєвий соус і спеції. Змащуємо вийшов маринадом м'ясо.
Викладаємо на решітку і смажимо приблизно по 4 хвилини з кожного боку.
Обсмажені стейки накриваємо фольгою і даємо їм 10 хвилин дійти до повної готовності, після чого подаємо до столу.
Корейка гриль готова. Смачного!