Конфітюр з груш
(покроковий рецепт з фото)
Грушу чомусь не дуже часто використовую для різних заготовок, а даремно, адже з нею виходить приголомшливий конфітюр, неймовірно смачний і при цьому досить незвичайний, спробуйте і ви.
Звичайно, у кожної господині є свої особливі рецепти заготовок, які передаються від батьків і подруг, але якщо в вашому списку ще немає такого рецепт, тоді я із задоволенням розповім вам, як приготувати конфітюр з груш. Я завжди шукаю якісь цікаві і незвичайні рецепти, тому цей рецепт відразу привернув мою увагу, адже до цього я не робила з груш нічого подібного. Звичайно ж, я відразу зайнялася приготуванням, і результат перевершив всі мої очікування, адже смак у такого конфитюра просто чудовий, дуже незвичайний і трохи пряний - якраз те, що потрібно для підняття настрою. Так що якщо ви шукали що-небудь незвичайне і справді смачне, то цей простий рецепт конфитюра з груш то, що вам потрібно.
- Груша - 1600 грам
- Цукор - 800 грам
- Імбир свіжий - 30 грам
- Лимон - 0, 5 штуки