Рецепт Кокосове печиво з малиною фото

Кокосове печиво з малиною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Ягоди, Малина
Рецепти без шкоди
На полуденок
Випічка, Печиво

Що може бути краще кокосового печива з малиновою начинкою? Пропоную вам переконатися в цьому. Готується дуже легко, а виглядає просто чарівно! Воно сподобається як діткам, так і дорослим.

Хочу поділитися з усіма «кулінарними феями», як приготувати кокосове печиво з малиною. В даному рецепті немає якихось захмарних інгредієнтів, тому сміливо можна відправлятися на кухню і приступати до праці! Свіжі ягоди дуже доповнюють готове печиво, тому не бійтеся експериментувати з різними фруктами або ягодами. Якщо не хочете додавати джем, тоді можна прикрасити однієї тільки малиною.

  • Вершкове масло - 110 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 1 Склянка
  • Цукор коричневий - 1/4 склянки
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Стружка кокосова - 1 Склянка
  • Екстракт ванільний - 0, 5 чайних ложки
  • Малина - 15 штук (можна брати і інші ягоди)
  • Джем малиновий - 1/2 склянки
1
Візьміть невелику миску і з'єднайте разом вершкове масло розтоплене, цукор. Перемішайте. Додайте туди екстракт ванілі і одне яйце. Знову перемішайте до однорідної консистенції. Відставте миску з отриманою масою в сторонку.
2
Знайдіть іншу ємність, змішайте в ній сухі інгредієнти: борошно, кокосову стружку, щіпку солі. Після цього з'єднайте з вологими інгредієнтами і замісіть тісто.
3
Тепер необхідно розділити наше тісто на 15 рівних кульок. При цьому натисніть своїм пальцем в центр кожної кулі, зробивши невелике заглиблення для джему і малини.
4
Розігрійте духовку до 150 градусів. В цей час застелите вашу форму для випікання пергаментним папером. Поставте наші кульки в духовку на 5 хвилин.
5
Після п'яти хвилинок витягніть наше печиво. Тепер потрібно викласти в раніше зроблену поглиблення кожної печеньки чайну ложечку малинового джему (або пів-ложки). Коли зробите, поставте в духовку ще на 10 хвилин.
6
Готове кокосове печиво прикрасьте малиною або іншими улюбленими ягодами. Дайте йому трошки охолонути, а потім подавайте до столу. Смачного вам настрою!

Схожі рецепти