Рецепт КНП фото

КНП
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
Тісто , Овочі , Капуста
Дієтичне харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

КНП - це круглі пиріжки з Білорусії. Готують пироги з прісного тіста з різноманітними начинками. У мене рецепт з тушкованою капустою. Спробуйте, виходить дуже смачно!

Опис приготування:

Пиріжки готуються дуже легко і швидко. Начинку можна приготувати будь-яку: картопля, гриби, цибуля, м'ясо або приготувати солодкі булочки, з джемом або шоколадом. Сьогодні ділюся рецептом, як приготувати книші з тушкованою капустою.

  • Борошно - 400 грам(+/- 50 грам)
  • Вода - 125 мілілітрів
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Яйце - 2 штуки
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 125 мілілітрів
  • Капуста - 500 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
кНП - фото крок 1
Почніть з тіста. Змішайте борошно, яйце, розпушувач, воду і рослинне масло. Додайте щіпку солі і перемішайте.
кНП - фото крок 2
Замісити круте і м'яке тісто.
кНП - фото крок 3
Капусту і цибулю дрібно наріжте, посоліть і тушкуйте протягом 40 хвилин. Додайте томатну пасту.
кНП - фото крок 4
Розкачайте тісто в тонкий пласт.
кНП - фото крок 5
Начинку викладіть смужкою уздовж, трохи відступивши від краю.
кНП - фото крок 6
Загорніть тісто в рулет і защіпніте з усіх боків.
кНП - фото крок 7
Ножем розділіть рулет на однакові шматки.
кНП - фото крок 8
Кожен шматок знову защіпніте по обидва боки де розташовані розрізи.
кНП - фото крок 9
Сформуйте руками гуртки з ямкою посередині. Загорніть все шматочки таким способом.
кНП - фото крок 10
Викладіть все книші на деко, застелений пергаментним папером і змастіть збитим жовтком. Надішліть пироги в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
кНП - фото крок 11
Смачного!

Схожі рецепти